Agramatul MARIUS ROGIN a boicotat alegerile de la PNL SECTOR 4 cu ajutorul gorilelor sale!

Va mai aduceti aminte de MARIUS ROGIN, fostul presedinte agramat al PNL SECTOR 4 provenit din vechiul PDL? Este exact acelasi personaj care s-a prezentat la sediul PNL Sector 4 in ziua de 5 iunie (n.red. DATA ALEGERILOR LOCALE) pe la 7 seara si s-a ferecat in biroul sau impreuna cu o domnisorica si vreo doi acoliti pentru ca ulterior sa se dea de ceasul mortii ca domnia sa nu a avut nicio vina in esecul inregistrat de liberali in sectorul amintit! Ba mai mult, incultul cu CV baban, MARIUS ROGIN, a avut tupeul sa sara la gatul mai marilor din PNL solicitandu-le prin intermediul unor cuvine deloc ortodoxe sa isi dea demisia! Demisie pe care si-a dat-o el intr-un final!

Ei bine, MARIUS ROGIN a stat la cutie vreo cateva saptamani si a reaparut in peisaj exact in momentul in care trebuiau organizate alegeri pentru presedintia filialei PNL SECTOR 4! Adica marti 23 august! Dar nu singur ci impreuna cu mana de baieti cat dulapul (n.n. surse liberale dezvaluind pentru Mondo News ca acestia ar fi membri ai Clanului Sportivilor!), pentru ca prima dragoste nu se uita si, pana la urma, MARIUS ROGIN nu se pricepe decat la corectii fizice pentru ca in politica a demonstrat, cu varf si indesat, ca nu are ce sa caute, fiind doar un recuperator batran cu limbaj grosolan!

CITESTE SI: FOSTUL DEPUTAT MARIUS ROGIN A PUS PE BUTUCI SPITALUL JUDETEAN DIN PIATRA NEAMT

In atare conditii, alegerile interne pentru desemnarea conducerii organizatiei PNL SECTOR 4 au fost amanate, marti, din lipsa de cvorum, dupa ce, din cei 864 de membri ai organizatiei PNL SECTOR 4 cu drept de vot, au fost prezenti doar 227, iar pentru a indeplini conditia de cvorum era necesara o prezenta de 420 de membri ai PNL SECTOR  4.

Fostul copresedinte al Organizatiei PNL SECTOR 4, George-Andrei Creci, a precizat ca la fata locului au existat imbranceli intre liberali. „Nu am pomenit de cand sunt eu in PNL o astfel de situatie, care nu era deloc necesara”, a declarat Creci, citat de Gandul. Cei prezenti au declarat ca mai multi membri ai PNL ar fi fost impiedicati sa intre in sala unde se desfasura sedinta de catre cei care faceau controlul la intrare. Acestia ar fi fost batausii amintiti mai sus si niscaiva membri de partid apropiati ai fostului presedinte al organizatiei, MARIUS ROGIN, care nu avea interesul ca alegerile sa aiba loc.

In cursa interna pentru presedintia PNL SECTOR 4, s-au inscris presedintele demisionar al organizatiei, MARIUS ROGIN si secretarul PNL, Radu Carp. Surse din PNL au declarat, pentru si Mediafax, ca MARIUS ROGIN ar fi boicotat alegerile cu buna stiinta: „Foarte multi membri au reclamat ca au fost sunati si li s-a spus ca nu se mai tin alegerile. In plus, au fost adusi si oameni care au blocat accesul in sala”.

Sursa foto: PNL