AGRESORUL DE LA NANA, ARESTAT preventiv in dosarul in care este acuzat de delapidare

STEFAN FILEATA, barbatul din comuna calaraseana Nana aflat in arest la domiciliu dupa ce a agresat o femeie in timpul unei vizite a ELENEI UDREA, a fost ARESTAT PREVENTIV in dosarul in care este acuzat de complicitate la delapidare, partea vatamata fiind Complexul Energetic Oltenia.

STEFAN FILEATA trebuia sa se prezinte, miercuri, la audieri, la Judecatoria Targu Jiu, pe rolul careia se afla dosarul in care a fost trimis in judecata pentru delapidare in detrimentul Complexului Energetic Oltenia.

El nu a venit insa la audieri, ulterior motivand ca a mers la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu pentru ca avea probleme de sanatate.

In aceste conditii, magistratii au emis mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, pe numele lui Fileata, mai multi politisti mergand la spital pentru a-l ridica si duce in arestul Politiei Judetene Gorj.

Citeste si: NANA: Barbatul care a agresat o batrana in timpul vizitei Elenei Udrea a fost retinut

STEFAN FILEATA a fost trimis in judecata in acest dosar alaturi de doi angajati ai Complexului Energetic Oltenia, Marin Vatuiu si Dan Liviu Popescu, dupa ce, la inceputul anului au fost implicati intr-un furt de fier vechi produs la cariera Pesteana.

Fileata si Popescu au fost arestati preventiv in 19 ianuarie, dupa ce politistii au documentat implicarea lor in furtul a 40 de tone de fier vechi, in acelasi caz fiind arestat preventiv ulterior si Marin Vatuiu, complice al celor doi si sef in cadrul exploatarii miniere de la Pesteana.

Citeste si: BATRANA agresata de staff-ul de campanie al PMP in comuna NANA!

In 20 februarie, procurorii de la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Marin Vatuiu pentru delapidare in forma continuata si a lui STEFAN FILEATA si Liviu Dan Popescu pentru complicitate la delapidare, fapte savarsite in forma continuata.

Sursa foto: radio-oltenita.ro