AGRESORUL fiicei lui ADRIAN ENACHE, RETINUT de politisti

ATACATORUL Dianei Enache, fiica lui ADRIAN ENACHE, a fost prins de politie sambata seara si a fost dus la audieri, la Sectia 2 de Politie.

Libanezul Kanan Ali, angajat ca paznic in blocul in care locuiesc ADRIAN ENACHE si fiica sa, le-a declarat anchetatorilor ca Diana Enache i-a adus injurii si ca el nu a putut suporta acest lucru, mai ales ca in aceasta perioada este Ramadanul, o sarbatoarea foarte importanta in religia sa.

Barbatul a fost retinut, iar anchetatorii cer instantei arestarea lui preventiva, acesta fiind cercetat pentru loviri si alte violente, dar si pentru abuz in serviciu, intrucat fapta s-a petrecut in timpul programului sau de lucru.

Citeste si: INTERLOPII lovesc din nou! Paznic de club din Cluj, ranit cu un cutit

Cantaretul ADRIAN ENACHE a depus plangere la politie pe numele agresorului.

Fiica lui ADRIAN ENACHE a fost atacata cu un briceag de paznicul blocului in care locuieste tatal ei, dupa ce l-a chemat pe acesta sa o ajute pentru ca nu avea curent electric in locuinta.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 06.00, la scurt timp dupa ce Diana Enache a intrat in blocul in care locuieste tatal ei, in zona Baneasa. Tanara a intrat in apartament si, intrucat nu a putut sa aprinda luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere sa verifice sigurantele de la panoul electric.

Citeste si: Scandal cu ARME ALBE intre doi frati din Vaslui

In timp ce urcau scarile, paznicul, in varsta de 46 de ani, a scos un briceag si a atacat-o pe fata cantaretului ADRIAN ENACHE, producandu-i rani in zona mainilor. Diana Enache a fos dusa la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru ingrijiri medicale.

Sursa foto: click.ro