AGRESORUL jurnalistului de la manifestatia desfasurata la Cotroceni a fost IDENTIFICAT si este URMARIT PENAL

Politia Capitalei a IDENTIFICAT in cursul serii de duminica AGRESORUL jurnalistului unui post de televiziune, a anuntat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti printr-un comunicat de presa.

UPDATE 9.44: ALEXANDRU GHEORGHIU, cel care a agresat-o duminica la manifestatia de la Palatul Cotroceni pe jurnalista Madalina Dicu de la postul B1 TV, este URMARIT PENAL pentru loviri si alte violente, precum si pentru tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit b1.ro.

Madalina Dicu, care a fost lovita violent cu piciorul in timpul manifestatiei, a depus plangere la Politie impotriva agresorului.

La iesirea de la audieri, AGRESORUL reporterului B1 TV si-a recunoscut vina, insa a lansat o serie de acuzatii tocmai la adresa celei pe care a lovit-o.

Si colegul care a sarit in ajutorul jurnalistei B1TV, in momentul in care a fost lovita, a fost agresat.

Nu au fost singurii jurnalisti care au fost dumnica victime ale unor agresiuni. Ioana Moldoveanu de la revista Vice a fost agresata dupa ce a fost confundata cu un reporter al postului B1 TV. Si celelelte echipe de televiziune au fost la un pas de a fi agresate. Un barbat nervos abia a fost calmat de femeile care il insoteau.

La protest au mai fost impinsi, scuipati si injurati si cativa trecatori care se aflau pe trotuar si mergeau in sens invers coloanei de manifestanti.

AGRESORUL a fost condus la sediul Sectiei 22 in vederea continuarii cercetarilor, potrivit sursei citate.

”Politia Capitalei a IDENTIFICAT in cursul acestei seri AGRESORUL jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Sectiei 22 in vederea continuarii cercetarilor. Pentru identificarea persoanei, Politia Capitalei a beneficiat si de sprijinul Jandarmeriei Romane”, se arata in comunicatul citat de Agerpres.

Citeste si: ALINA GORGHIU: PONTA si OPREA sa dea explicatii imediate dupa INCIDENTELE de la COTROCENI

In zona Palatului Cotroceni a avut loc duminica o manifestatie publica, in intervalul 16.30-19.30.

Potrivit Jandarmeriei, numarul persoanelor prezente la manifestatie a oscilat de la cateva zeci la aproximativ 4.000, context in care si dispozitivul prezent la fata locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale in vigoare.

Citeste si: MITING ANTENA 3: JURNALISTII AGRESATI FIZIC, CIRCULATIE INTRERUPTA, LIDERI PSD PREZENTI. UPDATE

”Marea majoritate a participantilor la actiunea publica din Bucuresti s-a manifestat pasnic. In mod izolat, a existat o persoana care s-a comportat violent, agresand o echipa de jurnalisti aflata in mijlocul manifestantilor, context in care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la aceasta persoana, Jandarmeria a luat deja toate masurile pentru identificarea si sanctionarea acesteia, conform legii”, a precizat Jandarmeria la finalul manifestarii.