Agresorul tanarului IMPUSCAT la Satu Mare a fugit din tara

Principalul SUSPECT in cazul tanarului de 21 de ani ajuns in stare GRAVA la spital dupa ce a fost IMPUSCAT intr-un taxi furat este un barbat in varsta de 34 de ani. Dupa incident, se pare ca acesta a parasit tara cu ajutorul unui complice.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, principalul SUSPECT in cazul tanarului de 21 de ani care a fost IMPUSCAT intr-un taximetru furat si abandonat apoi in strada este un barbat de 34 de ani. Imediat dupa producerea incidentului a parasit tara, fiind ajutat de amic al sau.

Conform sursei citate, cealalta persoana implicata in incident este un tanar de 17 ani, care a fost prins de politisti si RETINUT pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Parchetul Tribunalului Satu Mare.

Citeste si: TANAR IMPUSCAT LA SATU MARE IN PLINA STRADA, VICTIMA A SCAPAT CU VIATA

Procurorii vor dispune ca barbatul care a fugit din tara sa fie dat in URMARIRE internationala.

Din primele investigatii s-a stabilit ca cele trei persoane implicate in incident au consumat bauturi alcoolice, impreuna, in timpul noptii de vineri spre sambata.

 Baiatul de 17 ani, care a fost identificat si prins sambata, le-a spus anchetatorilor ca dupa ce taximetristul a fost fortat sa coboare din masina tanarul de 21 de ani si barbatul de 34 de ani s-au luat la cearta, iar barbatul a tras mai multe FOCURI DE ARMA, ranindu-l pe tanar.

Baiatul a mai sustinut ca el s-a speriat si a fugit din autoturism, iar agresorul a plecat singur cu masina, dupa ce l-a abandonat in strada pe tanarul de 21 de ani, apoi a incendiat autoturismul.

Citeste si: COPIL INJUNGHIAT LA BISTRITA! ACESTA A FOST OMORAT DE ALTI MINORI

Reprezentantii Politiei Satu Mare au precizat ca imediat dupa incendierea taximetrului agresorul a luat legatura cu un prieten, in varsta de 32 de ani, care l-a ajutat sa paraseasca tara.

In urma incidentului, tanarul de 21 de ani a ajuns in stare GRAVA la Spitalul Judetean din Satu Mare.

VICTIMA a fost impuscata de cinci ori, in abdomen, umar si mandibula, fiind transportata la spital si supusa unei interventii chirurgicale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Satu Mare, Constantin Demian, tanarul este in stare foarte GRAVA, pronosticul in cazul acestuia fiind rezervat.

Sursa foto: tion.ro