Ai absente in catalog? Nu mai primesti ajutorul de 180 de lei pe luna

Ajutorul financiar alocat elevilor de liceu prin programul “Banii de liceul”, este in valoare de 180 lei pe luna, si se acorda numai acelora care au familii cu un venit lunar per membru de maxim 150 lei. Insă o conditie suplimentara pe care trebuie sa o indeplineasca viitorii beneficiari, este legata de absenteism.

Elevii nu trebuie sa aiba absente in catalog. Conform legislatiei in vigoare si in acest an scolar 2013 -2014, Ministerul Educatiei Nationale, va continua derularea Programului national de protectie sociala “Bani de liceu”.

Potrivit calendarului de desfasurare a programului respectiv, in prezent ne aflam in perioada de derulare a anchetelor sociale si evaluare de catre comisii a eligibilitatii dosarelor depuse.

Afisarea listelor cu beneficiarii fiind rezervata pentru ziua de 28 octombrie. Iar daca printre cei care au depus dosare pentru obtinerea acestor bani, sunt si nemultumiti, acestia au posibilitatea de a depune o contestatie in intervalul de timp 28 octombrie – 2 noiembrie. Rezolvarea contestatiilor fiind programata pentru perioada 2 – 6 noiembrie 2013.

sursa foto: mediafax.ro