Ai de gând s-o faci lată de Sărbători? Tratament exotic pentru mahmureală

Ai de gând s-o faci lată de sărbători? În cele ce urmează îți vom prezenta un tratament exotic pentru mahmureală! Proiectul medicamentelor obţinute din gândaci a început în 1967. Atunci, medicul basareabean Mircea Ciuhri studia insectele într-un laborator special din Chişinău, subordonat Moscovei.

Ciuhri a observat că proteinele de tipul keratinelor din insecte sunt bune pentru hepatite, micoze şi boli articulare. A vrut să dezvolte o industrie farmaceutică pe această temă, dar ruşii nu i-au dat voie. În 1996 a venit în România şi a deschis o afacere cu suplimente nutritive cu efect terapeutic obţinute din insecte. Printre ele, şi un produs care curăţă ficatul de toxine şi grăsimi, după cum susţine medicul, notează libertatea.ro.

Produsul este obţinut dintr-o omidă verde, producătorul a refuzat să îi divulge numele, şi este un supliment foarte eficient mai ales de sărbători, când suntem cu alcoolul şi mâncărurile grele pe masă. Mulţi medici recomandă remediul în toate cazurile de deficit imunitar.“În viitorul apropiat, insectele vor deveni materie primă de bază pentru obţinerea multor substanţe biologic active ”, spune dr. Mircea Ciuhri.

Sursa text: libertatea