AI DIVORTAT? AFLA CUM POTI SA TRECI, IN PAT, PESTE OBSTACOLUL DESPARTIRII

Divortul poate zdruncina increderea atunci cand vine vorba de noi parteneri, dar poate oferi, de asemenea, „un contract” de viata noua si o a doua trezire pe plan sexual. Aflati cum puteti sa treceti peste obstacole.

Una dintre cele mai mari simtiri de la sfarsitul oricarei relatii de durata este un sentiment de deteriorare a increderii in sine. Sa te dezbraci, obiceiuri mai putin dragute sau alte lucrurile mici pe care le consideri defectele personale par sa conteze mai putin atunci cand esti cu cineva de mai mult timp si chiar ajungi sa te simti confortabil.

Este posibil sa existe un efect indirect asupra increderii in tine, pentru ca atunci cand esti cu aceeasi persoana ani de zile, tu te comporti natural. Cand incepi o noua relatie, te simti incomod la inceput.

Este posibil sa fii abatut, sa simti o respingere sau sa te simti in afara zonei de confort, insa agata-te de momentele de fericire si eliberare si vei observa ca nu te vei mai simti prins sub greutatea unei relatii grele, cu probleme.

Bucura-te de libertate. Acum e timpul sa te redescoperi si sa inveti ceea ce vrei de la viata ta dupa fostul partener de viata.

Durerea si suferinta sunt o parte a separarii. Foloseste-te de acest timp si aminteste-ti cine esti fara fostul. Redescopera-ti interesele si contruieste ceva nou.

In timp vei gasi fara indoiala raspunsurile. Nu exista niciun moment mai bun pentru a redescoperi sexualitatea ta decat dupa un divort. E ca o a doua adolescenta, tot asa cum te redescoperi cine esti ca individ, tot asa vei descoperi si sexualitatea ta. Dupa ani de zile de sex ocazional este timpul pentru a incerca lucruri noi si de a gasi noi interese.

Dupa tot ce ai trait cu partenerul in ani de zile de relatie, vei invata in timp sa accepti si pierderile si chiar te va ajuta sa fii o persoana mult mai puternica, mai rezistenta si vei ajunge sa te cunosti mai bine ca oricand.

Desi ar putea fi adevarat faptul ca sexul cu o persoana cunoscuta poate fi fantastic, insa si opusul este valabil. Este important sa stii ce vrei de la o relatie intima si sa ai incredere in tine atunci cand vrei si simti sa faci sex. La inecput, este posibil sa ai nevoie de distractie inaintea unei partide de sex. Asa vei descoperi fanteziile tale sexuale pe care sa le poti pune in practica apoi.

Sursa text: huff.ro