Ai o voce groasa? Ce parere au femeile si cat de atrase sunt de vocea unui barbat

Probabil barbatii nici nu s-au gandit la acest aspect, insa un studiu realizat recent a demonstrat ca femeile sunt foarte atrase de tonalitatea vocii unui barbat si, mai mult, exista unele situatii in care primul lor gand duce la sex. 

Tonalitatea vocii unui barbat pare sa fie unul dintre factorii principali la care femeile reactioneaza instinctiv si poate sa fie atat de atractiva pentru o femeie incat sa starneasca in ea aproape instantaneu impulsul de a face sex. In antiteza, exista si tonalitati care inhiba aproape instantaneu aceste porniri. 

CITESTE SI: Te refuza in pat? S-ar putea sa nu fie multumita de “prestatia” ta. Cum arata o femeie nesatisfacuta

Studiul care a conchis cat de atractivi sunt barbatii pentru femei, in functie de tonalitatea vocii lor, a fost publicat in jurnalul Personality and Individual Differences si a adus explicatii concrete cu privire la felul in care femeile reactioneaza atunci cand aud diferite tonalitati de voce barbateasca.

La studiu au participat 87 de femei carora le-a fost dat sa asculte diferite tonalitati de voci.
Tonalitatea vocii unei persoane poate afecta perceptia noastra vis-a-vis de acea persoana. Pana acum era neclar de ce femeile prefera vocile barbatilor ce par sa insele mai des. In urma studiului ne-am dat seama ca acesti barbati sunt atragatori pentru femeile care vor aventuri, deci nu sunt interesate prea mult de fidelitate”, a declarat autorul studiului.

CITESTE SI: VIDEO: Ce se intampla cu trupul tau in timpul sexului 

In urma studiului, majoritatea femeilor au declarat ca simt atractie sexuala fata de barbatii care au o tonalitate a vocii foarte joasa. Totodata, majoritatea femeilor au declarat ca simt nevoia sa se comporte romantic cu posesorii vociilor pe frecvente medii. Posesorii vocilor cu frecvente inalte insa nu au fost deloc agreati de femeile participante la studiu.

Desi greu de crezut, studiul este cat se poate de adevarat. Daca la o voce masculina, groasa, se mai adauga si-o inaltime peste medie, barba si, nu in ultimul rand, inteligenta, doamnelor, am gasit barbatul perfect.

Sursa foto www.divaknockoff.blogspot.ro