Asa arata HOTELUL ANUS! CELE MAI CIUDATE HOTELURI DIN LUME! GALERIE FOTO

Dai un ban, da’ face! De la tuburi si palate de sare, pana la spatii asemanatoare cainilor, Mondo News iti prezinta un TOP 10 al celor mai CIUDATE HOTELURI din lume! Sunt cladiri care impresioneaza, preferate de turistii nonconformisti si nu numai, adevarate opere arhitecturale, raspandite peste tot in lume. In aceste HOTELURI CIUDATE si somnul va fi altfel!

1. CASANUS

CASANUS este opera de arta locuibila creata de Joep Van Lieshout. CASANUS, asa cum ii spune si numele, imita intestinul uman. Daca vrei sa innoptezi aici trebuie sa stii ca acest HOTEL este localizat in orasul belgian Kemzeke, Belgia. HOTELUL are un pat dublu, toaleta si dus.

2. PARC HOTEL 

PARC HOTEL este localizat in Austria, la Linz. HOTELUL este format dintr-un ansamblu de tuburi de beton transformate in incaperi de locuit. Fiecare tub are cate un pat si curent. Din pacate, toaleta este la comun, zona fiind mai mult un camping.

Citeste si: TOPUL CELOR MAI SPECTACULOASE HOTELURI UNDE TE POTI CAZA IN 2014. GALERIE FOTO

3. PALACIO DE SAL

Acest HOTEL este situat in Bolivia si este realizat in intregime din sare. Exact cu HOTELUL de la Balea Lac este format din gheata, PALACIO DE SAL este construit din sare, inclusiv podeaua, tavanul sau patul. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, iar HOTELUL se afla in desertul bolivian Great Salar de Uyuni.

4. DOG BARK PARK INN

Daca esti un iubitor de animale, atunci DOG BARK este HOTELUL pentru tine. Localizat in orasul american Cottonwood din Idaho, DOG BARK este un HOTEL in forma de caine. Are patru camere, o baie, aer conditionat, fara televizor si telefon. Turistii sunt tratati cu un mic dejun in stil bufet suedez.

5. MOTELUL HOBBITILOR 

Simte-te ca in basme la acest motel al HOBITILOR. Nu vei avea vecini mici de statura, dar nici nu te vei plictisi aici. MOTELUL este situat in Parcul Woodlyn din Noua Zeelanda. MOTELUL HOBITILOR poate adaposti pana la sase persoane deodata, fani sau nu ai lui J.R.R. Tolkien.

Citeste si: TOPUL CELOR MAI BUNE 10 PLAJE DIN LUME IN 2014. GALERIE FOTO

6. HOTELUL FARA STELE

Primul HOTEL FARA STELE din lume este localizat in Elvetia, la Teufen. “Singura stea esti tu”, este motto-ul acestui hotel. Asta pentru ca aceasta unitate hoteliera este de fapt un buncar restilizat. Nu exista ferestre, iar baia este la comun.

7. HOTELUL CAPSULA

Daca te-ai intrebat vreodata cum e sa dormi intr-o nava spatiala, atunci trebuie sa incerci acest HOTEL. In Japonia, HOTELURILE CAPSULA sunt destul de populare. Din cauza faptului ca masoara 1×2 metri, aceste casute nu pot adaposti mai mult de o persoana. Preturile se invart intre 25 si 50 de dolari pe noapte, televizorul si internetul fiind incluse.

8. HOTELUL DE GHEATA

Ca si HOTELUL DE GHEATA de la Balea Lac, acest hotel din Laponia este reconstruit in fiecare iarna. Are 65 de camere, toate din gheata, iar inauntru sunt mereu minus 5 grade, comparativ cu cele minus 15 de afara.

Citeste si: TOP 10 CELE MAI BIZARE CLADIRI DIN LUME. GALERIE FOTO

9. HOTELUL V8

In cazul in care esti pasionat de masini, poate vei fi surprins sa constati ca exista si un HOTEL dedicat automobilismului. Se numeste V8, dupa celebrul motor, si este construit in Meilenwerk, Germania. Aici poti sa dormi in paturi facute din masini, existand chiar si un service, unde patul-masina este ridicat pe o platforma.

10. HOTELUL COLIBA

In Kolarbyn, Suedia poti sa te cazezi intr-o COLIBA in padure si sa te hranesti singur, cu ceea ce iti procuri. In cazul in care esti mai comod din fire, mancarea iti va fi adusa la COLIBA.

Sursa foto: flickriver.com, welcomebeyond.com, bananaecioccolato.blogspot.ro, koiideas.blogspot.ro, amerikanki.com, atlasobscura.com, unfinishedman.com