Ajutoarele alimentare distribuite in Sectorul 6 pot fi ridicate pana in martie 2014

In Sectorul 6 a inceput, luni, distribuirea ajutoarelor alimentare europene pentru persoanele cu venituri mici. Alimentele de baza, provenite din stocul de interventie al Uniunii Europene, se distribuie de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Persoanele indreptatite sa primeasca aceste ajutoare trebuie sa stie ca distribuirea acestora se va face pana in luna martie 2014, stocurile alimentare fiind suficiente pentru toti cetatenii indreptatiti sa primeasca ajutoarele alimentare, potrivit precizarilor oferite de institutie, intr-un comunicat de presa.

Produsele sunt distribuite in locatia din Bd.Uverturii nr. 81, Sector 6, de luni pana vineri intre orele 8.00 – 16.00, pentru un numar de 9.000 de persoane impartite pe urmatoarele categorii de beneficiari: persoane cu handicap grav, persoane cu handicap accentuat, beneficarii de venit minim garantat, urmasi ai eroilor martiri si luptatori care au contribuit la victoria Revolutiei Romane din 1989.

Produsele se distribuie pe baza actului de identitate si constau din: faina (30 kg), malai (20 kg), paste fainoase (1 kg), ulei (7 litri), rosii in suc propriu (2,4 kg), zacusca (1,2 kg), conserva carne de porc (1,2 kg), miere (0,5 kg), zahar (4 kg).