AJUTOR DE LA TATA SOCRU: ILIE SARBU A ORDONAT SALVAREA LUI DAN SOVA

DAN SOVA poate rasufla usurat! Nu mai conteaza nici macar faptul ca liberalii vor vota la vedere in cazul sau deoarece SALVAREA i-a fost decisa de tata socru ILIE SARBU, informeaza comisarul.ro.

Potrivit sursei citate, DAN SOVA va fi salvat de PSD in Senat. In acest fel se va bloca elementul cheie al demersului procurorilor DNA: PERCHEZITIA INFORMATICA. Procurorii au indicii clare ca DAN SOVA a distrus probe directe ale contractelor de asistenta juridica in dosarul TURCENI – ROVINARI.

CITESTE SI: SE STRANGE LATU’! PONTA, amenintat fara menajamente: Nu ma duc singur la PUSCARIE! 

Iar firele duc in mod direct la actualul infractor mitoman din fruntea guvernului. ILIE SARBU n-a stat locului toata ziua de luni. A fost extrem de agitat. A tinut-o dintr-o bisericuta in alta. Iar de pe la ora 16 au inceput sa transpire si zvonurile ca solicitarea procurorilor de ridicare a imunitatii lui DAN SOVA va fi picata, noteaza comisarul.ro.

Poate ca procurorii DNA ar trebui sa actioneze si in legatura cu aceste interventii asa-zis politice de blocare a votului. In foarte multe cazuri ele imbraca forma unui santaj ordinar. Oricum, pentru tata-socru ILIE SARBU se anunta nori negri. Din punct de vedere legal.

CITESTE SI: INCENDIAR BORBELY a fost SCAPAT de PONTA ca sa nu-l dea in gat pe ILIE SARBU 

In plus nu trebuie uitat nici faptul ca DAN SOVA si tata socru ILIE SARBU sunt tovarasi de suferinta si intr-un alt dosar penal, disjuns din cel al RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI, unde vor avea problem uriase daca se confirma spusele unor surse judiciare care au dezvaluit faptul ca VIOREL HREBENCIUC ar fi inceput sa-si dea drumul la gura.

Sursa foto: realitatea.net