Ajutor nesperat pentru GIGI BECALI: Voi publica doua acte oficiale emise de Ministerul Justitiei si Ministerul Sportului care vor lamuri definitiv IDENTITATEA JURIDICA/SPORTIVA a cluburilor de fotbal de traditie din Romania!

GIGI BECALI primeste un ajutor nesperat in razboiul pe care latifundiarul din Pipera il duce cu generalii de la CSA STEAUA. Finantatorul echipei FCSB va primi un sprijin neasteptat din partea unuia dintre fostii sai adversari din Liga I. ADRIAN MITITELU a declarat ca va publica doua acte de mare importanta, care vor face lumina in cazul cluburilor Universitatea Craiova si Steaua Bucuresti.

ADRIAN MITITELU a anuntat pe pagina sa de Facebook ca, luni, va arata publicului doua acte esentiale, ce vor face lumina in cazul identitatii cluburilor Steaua si Universitatea Craiova. Fostul patron al echipei oltene a spus ca documentele cu pricina sunt emise de Ministerul Justitiei si Ministerul Sporturilor si il vor ajuta si pe GIGI BECALI.

„Luni dupa amiaza voi face public doua acte oficiale emise de Ministerul Justitiei si Ministerul Sportului care vor lamuri definitiv IDENTITATEA JURIDICA/SPORTIVA a cluburilor de fotbal de traditie din Romania! Pt obtinerea acestor acte a trebuit sa fac demersuri in continuu timp de 3 ani de zile! Functionarii din ministere pur si simplu nu au vrut sa le puna la dispozitie invocand fel si fel de tertipuri! Actele in cauza clarifica fara tagada situatia juridica a clubului de fotbal Universitatea Craiova dar si a clubului de fotbal Steaua Bucuresti! Aceste acte emise de Statul Roman pun in DIFICULTATE persoanele care conduc cluburile de drept public polisportive CS Universitatea DIN Craiova si Unitatea Militara CSA Steaua Bucuresti! Practic aceste persoane cu reacredinta prin actiunile ilegitime desfasurate au provocat prejudicii imense celor doua mari cluburi de traditie ale Romaniei! Nu-l apar pe domnul cu baldachin in inchisoare ci apar un pricipiu legitim cu privire la un partener de competitie de-a lungul a zeci de ani! Luni dupa amiaza opinia publica va afla ADEVARUL!”, a scris ADRIAN MITITELU pe contul personal de Facebook.

Sursa foto: sport