AJUTOR pentru IOHANNIS! Ce se ascunde in spatele aducerii lui MOHAMMAD MUNAF

Aducerea teroristului MOHAMMAD MUNAF in Romania a tinut, joi, capul de afis al stirilor din mass media autohtona. Presedintia a anuntat ca MOHAMMAD MUNAF se afla in custodia Politiei Romane printr-un comunicat de presa.

Jurnalistul ION CRISTOIU este de parere ca aceasta aducere in tara, pentru a-si ispasi pedeapsa, a celui responsabil de rapirea jurnalistilor, este de fapt un cadou facut de „Sistem” lui KLAUS IOHANNIS pentru a contracara „caderea” presedintelui in sondaje.

“M-am inselat! Ca sa-l salveze de la prabusirea in sondaje Sistemul nu i-a pus la cale lui KLAUS IOHANNIS un atentat dejucat. I l-au adus pe MOHAMMAD MUNAF!

Dupa publicarea sondajelor care dezvaluiau prabusirea in sondaje a lui KLAUS IOHANNIS, am discutat cu un tip mai destept decit mine, al carui nume nu vreau sa-l dau, ca sa nu-l ia la ochi Noua Securitate, despre ce se va intimpla in perioada urmatoare.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU INTRE MUMIA ILIESCU SI TICALOSUL CRISTOIU. UPDATE

Cu acest prilej am zis: Divizia Presa a Noii Securitati se va stradui sa treaca sub tacere realitatea prabusirii. Dupa modelul presei comuniste, care avea interzis la necazuri in cel priveste pe Nicolae Ceausescu, Conducatorul fiind binecuvintat, ca Adam inainte de a nimeri marul, cu un Rai etern, marginit, totusi, de zidul de la Targoviste.

Sistemul va pune la cale ceva menit a-l salva pe KLAUS IOHANNIS”, a notat ION CRISTOIU.

“M-am inselat.

Nu i-au facut cadou un atentat.

I-au facut cadou aducerea teroristului MOHAMMAD MUNAF, dupa reteta folosita de acelasi Sistem in 2009, cind, pentru salvarea lui TRAIAN BASESCU de la iminenta infringere la scrutin, l-au adus in tara pe Nicolae Popa.

CITESTE SI: PREVIZIUNE SUMBRA PENTRU PONTA IN RAZBOIUL CU IOHANNIS: SLUGILE SE DAU DE CEASUL MORTII…

Ca e asa, ne o dovedesc, de la o prima ochire, doua lucruri:

Comunicatul trebuia dat de Autoritatile responsabile cu indeplinirea sentintei judecatoresti. I s-a dat dreptul lui KLAUS IOHANNIS s-o dezvirgineze.

Textul Comunicatului binecuvinteaza pe doi dintre favoritii lui KLAUS IOHANNIS: pe generalul Florian Coldea si pe generalul Gabriel Oprea.

Textul Comunicatului cuprinde o substantiala doza falire din partea lui KLAUS IOHANNIS cu acest succes al luptei impotriva terorismului.

Ce mai rezolva cadoul facut de Sistem lui KLAUS IOHANNIS?

Ii arata pisica lui TRAIAN BASESCU, deoarece MOHAMMAD MUNAF ar putea sa faca asa zise dezvaluiri despre Operatia Rapirea jurnalistilor.

Hraneste hardughia propagandistica a lui KLAUS IOHANNIS cu Mesajul:

Marele nostru Presedinte, fie-i numele in veci slavit si sotia mereu tinara si mereu ravasitoare, a dovedit ca, fara taraboiul de tip TRAIAN BASESCU (ptiu, Drace!), promovind un alt fel de a face politica, isi indeplineste pas cu pas fagaduielile.

Urmariti in seara asta pe televiziunile de stiri pe toti pitifelnicii de la PNL!

Sa vedeti cum vor rosti papagaliceste acest Mesaj, primit prin SMS de la Partid!”, a scris ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa foto: presidency