AKTOBE – STEAUA: Suporterii kazahilor au facut SCANDAL inainte de meci. VIDEO

FC AKTOBE si STEAUA BUCURESTI se vor intalni in aceasta dupa amiaza, cu incepere de la ora 18.00, intr-un meci contand pentru prima mansa a TURULUI III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR.

Cu numai cateva ore inaintea startului acestui joc, suporterii echipei campioane din KAZAHSTAN au luat cu asalt portile arenei “CENTRAL” nemultumiti de faptul ca au ramas fara bilete.

Formatia din KAZAHSTAN va avea stadionul plin, aproximativ 13.000 de suporteri fiind asteptati la meci. Acestia au asaltat, ieri, casele de bilete, insa tichetele s-au epuizat foarte repede.

CITESTE SI: AKTOBE-STEAUA, ora 18:00, DigiSport si LIVE TEXT MONDO NEWS / Forteaza campioana calificarea inca din tur? 

O jumatate de ora a fost de ajuns pentru ca oficialii gazdelor din aceasta seara sa ceara inchiderea caselor de bilete, anunta jurnalistii de la sports.kz.

Suporterii care n-au mai reusit sa-si achizitioneze bilet la partida de diseara au protestat azi in fata arenei lui AKTOBE, insa politia si-a facut treaba, iar dupa 15 minute multimea a fost dispersata.

CITESTE SI: COSTEL GALCA: “Sper ca vom castiga”

Partida dintre AKTOBE si STEAUA va incepe, miercuri, de la ora 18.00 (ora Romaniei) si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto si video: youtube.com