ALBA: Turisti blocati pe Transalpina, SALVATI de jandarmi

Doi TURISTI din Bucuresti care au ramas blocati cu masina in noroi pe un drum forestier din zona soselei Transalpina au fost SALVATI, sambata dimineata, de jandarmii montani din Alba, autoturismul fiind tractat pana la o pensiune.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcovet, a declarat, sambata, ca jandarmii de la Postul Montan Sugag au intervenit, in noaptea de vineri spre sambata, pentru a SALVA doi TURISTI din Bucuresti care ramasesera blocati cu masina in noroi pe un drum forestier din zona Luncile Prigoanei.

Citeste si: ALTI DOI TURISTI BLOCATI PE TRANSALPINA, SALVATI DE JANDARMII MONTANI

Jurcovet a precizat ca in ajutorul celor doi a plecat un echipaj de jandarmi montani.

Potrivit sursei citate, TURISTII au fost gasiti in jurul orei 03.30, iar masina acestora a fost tractata pana la o pensiune din apropiere, unde au ramas cazati si cei doi.

“Pentru ca soferul a indicat GPS-ul ca fiind principalul vinovat pentru acest incident, reamintim celor care acced spre Domeniul Schiabil Surianu ca pana la Barajul Oasa, se poate urca pe DN 67 C (Transalpina), dupa care va trebui urmat DJ 704 pana la Luncile Prigoanei, iar de acolo DJ 709 K, pana la baza domeniului schiabil. Toate celelalte comunicatii sunt impracticabile pentru masini mici si ar trebui evitate”, a mai spus Jurcovet.

MARTURISIRI DIN MUNTENEGRU: UN SUPRAVIETUITOR POVESTESTE CE S-A INTAMPLAT INAINTE SI DUPA TRAGEDIE

Sursa foto: pestishor.wordpress.com