ALDE, catre IOHANNIS: Codul fiscal afecteaza intreaga economie nationala. Nu ar trebui sa ne permitem jocuri politicianiste

Vicepresedintele fondator ALDE, CATALIN BECIU, i-a transmis un mesaj presedintelui KLAUS IOHANNIS, privind disputa din jurul noului Cod Fiscal.

Potrivit DC News, CATALIN BECIU a atras atentia ca oamenii de afaceri vor nou Cod Fiscal si ca IOHANNIS nu ar trebui sa faca jocuri politicianiste.

Mai mult  de atat, Vicepresedintele fondator ALDE considera ca nici PNL si nici seful statului nu au oferit alternative sau solutii dupa retrimiterea Codului Fiscal in Parlament.

CITESTE SI: Avertismentul lui ISARESCU: Pachetul de REDUCERI si TAXE – INAPLICABIL; REEXAMINAREA, un lucru INTELEPT

“Codul fiscal afecteaza intreaga economie nationala. De aceea, nu ar trebui sa ne permitem jocuri politicianiste.

PNL si IOHANNIS nu au oferit alternative, nu au oferit solutii dupa retrimiterea Codului Fiscal in Parlament.

Avem un Cod Fiscal sprijinit clar de catre mediul de afaceri, sprijinit de catre romani care vad in buzunare efectele benefice ale unei cresteri economice cladita printr-o logica economica de centru-dreapta, in care acest Cod Fiscal se incadreaza perfect.

Toate aceste argumente au cantarit prea putin, din pacate, in fata argumentului ca PNL, condus de oamenii lui Basescu, trebuie sa revina la Putere cat mai rapid.

Toata lumea ii spune presedintelui tarii ca acest Cod Fiscal este bun, doar domnia sa considera contrariul. Ce experienta anteprenoriala il califica pentru a ne putea oferi un punct de vedere competent? Refuzul de a promulga Codul Fiscal este o atitudine daunatoare pentru Romania si pentru politica romaneasca, cea care dupa 10 ani de Traian Basescu spera sa uite de razboaiele politice.

CITESTE SI: VICTOR PONTA il acuza pe KLAUS IOHANNIS de “IPOCRIZIE IEFTINA”

Parerea mediului de afaceri este cunoscuta opiniei publice, insa, de data aceasta, trasmitem un mesaj din partea micilor afaceristi cu privire la relaxarea fiscala de care are nevoie economia romaneasca.

Oamenii de afaceri ii transmit presedintelui un mesaj clar: Da-ne Codul Fiscal!”, a precizat vicepresedintele fondator ALDE.

Sursa foto dcnews