ALDE va miza pe o STRATEGIE AGRESIVA in vederea stabilirii candidatilor pentru ALEGERILE LOCALE din 2016

Liderii ALDE vor intra, pana la sarbatorile de iarna, intr-o STRATEGIE AGRESIVA la nivel national. Copresedintele partidului, CALIN POPESCU TARICEANU, a anuntat, luni, calendarul partidului in vederea ALEGERILOR LOCALE din 2016.

In prima etapa (pana pe 15 decembrie) va fi lansata o CAMPANIE NATIONALA de atragere de noi membri. “Este nevoie de o clasa politica proaspata, alcatuita din oameni care n-au trecut discutabil si oameni cu competenta profesionala. Vom face o campanie agresiva de atragere de noi membri, vrem sa-i promovam la nivel de consilier”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU, citat de stiripesurse.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU DESPRE GREVA JAPONEZA PUSA LA CALE DE PARLAMENTARII LIBERALI

Din 15 ianuarie pana in 15 martie, ALDE isi va alege CANDIDATII la LOCALE prin ALEGERI DIRECTE in care fiecare membru de partid isi va vota candidatii. CALIN POPESCU TARICEANU a spus ca vrea sa evite candidatii “care si-au aranjat pe baza de lobby voturile delegatilor” precum si ideea de “baroni locali care si-au constituit retelele si orice se intampla vor fi tot alesi”.

In ultima etapa ALDE isi va pregati CANDIDATII pentru ALEGERI (15 martie-30 aprilie). “Multi care candideaza nu stiu ce sa vorbesca, nu stiu temele pe care trebuie sa le abordeze. Trebuie facuta o scoala, politica trebuie facuta profesionist”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU.

Sursa foto: realitatea