Alege cadouri activități pentru cei dragi

Ce modalitate mai buna de a te bucura de o ocazie speciala – Craciun, zile de nastere sau poate o recompensa pentru angajatii tai – decat sa fii tratat cu o experienta fantastica! Se întampla in fiecare an, te chinui sa decizi ce sa cumperi, cu ce sa surprinzi, dar în zilele noastre nu este nevoie sa-ti smulgi parul din cap, experientele sunt cadoul perfect pentru oricine: tanar sau batran.

Astazi poti alege sa oferi activitati cadouri,  experiente ce vor ramane pentru totdeauna in mintea si sufletul celui care le primeste. Iti lansam provocarea de a “naviga” printre aceste minunate aventuri care sunt si cele mai strasnice idei de cadouri.  Have fun!

Sunt o sumedenie de idei de activitati sub forma de cadouri ce pot fi oferite celor dragi noua cu ocazia diferitelor aniversari.

Acestea sunt cadourile timpurilor noastre : provocatoare, dinamice, inedite, cu efect maxim si de neuitat. Sunt sute de cadouri-experiente.

Activitati in aer

De la începuturile istoriei, tema zborului poate fi gasita in mit si legenda, precum si în arta, literatura si religie. Aproape fiecare cultura are propria sa versiune de ingeri si diavoli inaripati, cai zburatori si dragoni, precum si covoare si care zburatoare. Folclorul lumii este plin de povesti despre zei care se înalta si eroi zburatori care, spre deosebire de oameni, sunt capabili sa navigheze ceea ce Wilbur a numit „autostrada infinita a aerului”.

Exista o gama larga de cadouri experiente din care să alegi, iar experientele de zbor sunt una dintre selectiile de top. Fie ca se bucura de senzatiile unui zbor langa pilot, fie ca este vorba de o zi in care primeste primele lectii de pilotaj ale unui avion adevarat, sau experimenteaza zborul cu elicopterul sau balonul, fiecare experienta este una memorabila.

Iata, mai jos, cateva idei de activitati in aer cu care nu vei da gres niciodata:

Zbor cu avionul

Un curs de pilotaj sau doar un simplu zbor de placere… aceste experiente le poti face cadou celor care sunt insetati de adrenalina.

Skydiving – salt cu parasuta

Activitatile Skydiving le notam cu Factor UAU si Adrenalina la maxim.

Zbor cu planorul

Zborul cu planorul  se apropie cel mai mult de zborurile de pionierat ale aviatiei pe care le-au experimentat in aeronavele proprii Vlaicu sau Vuia.

Motodeltaplan

Zborul cu motodeltaplanul poate deveni un cadou cu aripi  pentru insetatii de adrenalina.

Zbor cu balonul

Cerul va fi singura limita pe care o va mai cunoaste atunci cand se va imbarca într-o plimbare spectaculoasă cu balonul cu aer cald. Balonul ofera ceea ce niciun alt aparat de zbor nu o poate face: o vedere de 360 de grade si, desigur, o perspectiva uimitoare.

Zbor cu parapanta in tandem

Zborul cu parapanta in tandem este un zbor de agrement executat alaturi de un instructor, parapanta fiind o aripa flexibila si gonflabila, un aparat de zbor usor dirijabil, ce permite pilotului sa pluteasca pe curentii de aer.

Activitati in natura

Pentru iubitorii de natura poti alege intre cursuri de calarie, aventura la inaltime, plimbari romantice sau cursuri de initiere in dresajul canin.

Activitati pe apa

Scuba diving, yachting, rafting, plimbare cu caiacul sau… pescuit. Pe apa, sub apa, pe lac, rau sau mare; exista o experienta pentru fiecare gen: aventurier, romantic sau sportiv.

Rasfat

Poti implini visul oricarei femei de a se rasfata in ciocolata sau poti oferi un masaj la patru maini. Aceste experiente sunt create atat pentru femei, cat si pentru barbati, nimeni nu este imun la stres!

Gourmet

Pentru cei care savureaza fiecare molecula din cele mai senzationale produse gastronomice. Cine romantice sau degustari de licori alese sunt pe placul celor care stiu ca s-au nascut pentru a primi tot ce e mai bun.

Sport

Pentru firile sportive, provocarea, aventura si emotiile maxime sunt un necesar. Pentru minte si trup alege cursurile de karate sau initiere in krav maga, iar pentru cei care vor sa imbine natura si sportul, alege un curs de golf.

Hobby

Poti descoperi pasiuni ascunse si talente nebanuite. Se recomanda diverse activitatile legate de hobby-uri iubitorilor de muzica , dans sau fotografie.