Alege să pui o comandă online magazin de băuturi din orice locație!

Statul acasa ne-a facut pe toti sa nu ne mai respectam ritmul natural, insa unele magazine ofera sansa dea comanda online din orice locatie pentru a ne bucura de produsele noastre preferate. La magazinul 24drinks.ro clientii pot sa puna o comanda online magazin de bauturi pentu a se bucura de ginul sau whisky-ul preferat. Cumparaturile online sunt convenabile, atat de mult incat oamenii cumpara totul, de la haine la electronice, motiv pentru care nu are sens sa adaugam alcool in acel mix. Posibilitatea de a cumpara alcoolul dorit, atunci cand un pahar ar fi binevenit, de oriunde aveti o conexiune la internet, face achizitia mult mai usoara.

Magazinul 24drinks.ro este un furnizor si distribuitor profesional de bauturi alcoolice de calitate, de unde consumatorii pot comanda urmatoarele: Armagnac; Brandy; Cognac; Gin; Liqueur; Rom; Tequila; Vin; Vodka; Whisky.

Cateodata este mai comod sa primesti acasa prin curier ce ai nevoie, mai ales daca nu doresti sa intrerupi petrecerea.  In aceasta perioada, sticlele de whisky au fost cele mai cumparate, deoarece aceasta bautura poate fi consumata in orice moment al zilei si este un partener de conversatii foarte bun.

Whisky-ul este o bautura spirtoasa distilata de culoare inchisa, care este facuta dintr-o varietate de cereale, inclusiv orz, porumb, secara si grau. Este distilat in intreaga lume, cel mai popular in Irlanda, Scotia, Statele Unite, Canada si Japonia. Exista diferite stiluri de whisky, iar unele tari au reglementari care stipuleaza modul in care este produs. Fie ca este vorba de whisky irlandez, scotch, bourbon sau whisky canadian, este cel mai popular lichior din lume si este folosit in numeroase retete de cocktailuri si shot-uri. In mod surprinzator, bautorii din India consuma cel mai mult whisky, desi propriul whisky al tarii este rar exportat. Cuvantul „whisky” provine din “uisge” din gaelic, o versiune scurtata a “uisge beatha” care inseamna „apa vietii”, cunoscuta si sub denumirea de “aqua vitae” in latina. Whisky-ul a fost utilizat initial ca medicament, atat ca anestezic intern, cat si ca antibiotic extern.

Tehnicile de distilare au fost aduse in Irlanda si Scotia,unde existau candva intre 1100 si 1300 de calugari. Deoarece vinul nu se obtinea cu usurinta acolo, berea de orz a fost distilata intr-o bautura care a devenit whisky. Fabricarea bauturilor spirtoase distilate s-a limitat la apotecari si manastiri pana la sfarsitul secolului al XV-lea. Whisky-ul si-a facut drum in America de Nord, odata cu imigrantii irlandezi si scotieni si s-a raspandit si pe tot globul.

Desi diferitele stiluri de whisky utilizeaza metode usor diferite, toate sunt realizate in esenta in acelasi mod. Whisky-ul incepe la fel ca berea, cu un piure de cereale – de obicei orz, porumb, secara sau grau. Unele, ca si in cazul orzului, pot fi, de asemenea, maltate. Boabele sunt amestecate cu apa si drojdie pentru fermentare, care transforma amidonul in zaharuri care devin alcool. Ulterior, berea este trecuta printr-un alambic – fie o oala, fie o coloana continua – care incalzeste lichidul intr-un vapor concentrat. Acest lucru apare la celalalt capat ca un distilat lichid de inalta rezistenta, care este clar.

Aproape tot whisky-ul este apoi maturat in butoi timp de cel putin cativa ani. Acest lucru confera arome de stejar si lemn, intuneca lichiorul si inmoaie alcoolul dur. Dupa imbuteliere, whisky-ul este apoi amestecat cu alte butoaie sau diferite stiluri de whisky si adesea diluat pana la puterea de imbuteliere. Whisky-ul este de obicei imbuteliat la 40% alcool in volum  sau putin mai mult.

Fiecare tip de whisky si fiecare marca din cadrul stilului vor avea caracteristici de aroma diferite. In general, totusi, whisky-ul are un gust granulat, lemnos, stejar, cu note de caramel, vanilie, fructe si condimente. Unele whisky-uri au o arsura dura de alcool, in timp ce altele sunt extrem de netede.

Unele tipuri de whisky sunt foarte reglementate, iar altele nu. Bourbon, de exemplu, trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a utiliza acest nume pe eticheta. In schimb, un „whisky amestecat” etichetat generic poate fi fabricat oriunde si poate folosi orice ingrediente sau metode de productie. Fiecare stil are, de asemenea, propriile sale caracteristici, care atrage bautorii de gusturi diferite.

Blended Whisky: Termenul se refera la orice whisky care este un amestec de diverse whisky-uri deja maturate. De obicei, include whisky-uri distilate din diferite tipuri de boabe. Whisky-urile canadiene si irlandeze, precum si scotch-ul, includ whisky-uri amestecate. Este, de asemenea, utilizat pentru whisky-uri care nu se incadreaza in niciunul dintre stilurile standard.

Whisky de malt unic: Acest termen este folosit pentru a distinge un whisky care este produs la o singura distilerie folosind un singur bob de malt. Puteti gasi malturi unice in whisky-uri scotiene, irlandeze si japoneze si whisky-uri din alte tari.

Whisky irlandez: acest whisky trebuie distilat in Irlanda si este cel mai adesea amestecat, desi sunt disponibile malturi simple. De obicei, whisky-ul irlandez este triplu distilat din orz nemaltuit si trebuie sa fie maturat timp de cel putin trei ani. Stilul este cunoscut pentru faptul ca este neted, usor si foarte potabil.

Whisky Scotch: Scotch-ul include malturi simple facute din orz malt si whisky amestecat care include si whisky cu cereale. Gustul care il evidentiaza este acela de fum care se obtine prin uscarea maltului la un foc alimentat cu turba. Diferite regiuni din Scotia produc malturi unice cu caracteristici individuale, de asemenea.

Gama de whisky de la 24drinks.ro ofera bauturi de la producatori de renume precum:  1770 Glasgow Distillery; Aberlour; Amrut; Ardbeg; Auchentoshan; BenRiach; Bowmore; Buffalo Trace; Cardhu; Chichibu Distillery; Clynelish; Connemara; Dalmore; Edradour.