Alege un restaurant cu tradiții pentru a sărbători Paștele

Sărbătoarea Paștelui este un prilej de reuniune a membrilor familiei, atunci când se lasă deoparte grijile și problemele cotidiene, iar gândurile se îndreaptă către fapte bune și recunoștință.

Ce mâncăm de Paște?

Mâncarea tradițională românească de Paște reprezintă un punct culminant al sărbătorii, iar masa bogată în preparate din carne, pește, brânzeturi, salate proaspete și alte bunătăți gustative nu au cum să lipsească.

Întrucât românii iubesc mult sărbătorile, când  vine vorba de gătit și mâncat gustoșenii tradiționale, Paștele nu este deloc o excepție. Adesea coincizând cu vremea caldă de primăvară, aceasta este o sărbătoare preferată pentru majoritatea românilor care petrec mai mult timp cu prietenii și familia, ies în oraș și preferă să se adune la o masă plină cu mâncăruri gustoase și aromate, iar oferta de paște să fie un cadou special pentru cei care apreciază calitatea și gustul minunat al preparatelor de casă.

Unde să iți aduni familia de Paște daca nu la un restaurant cu tradiții românești, care sa te delecteze cu bucate alese și vinuri de soi?

Un restaurant care își respectă clienții știe ce să le ofere la o masă tradițională de Paști.

La Cocoșu’ Roșu găsești gustul autentic al mâncărurilor tradiționale românești, iar savoarea și fragezimea acestora este datorată calității materiei prime din care este pregătită. Ferma Cocoșu’ Roșu oferă carnea, legumele, făina pentru pâine sau bulz – toate crescute în aer liber la lumina soarelui. Pastrama de berbecuţ sau viţel, cârnaţii de oaie sau purcel, supa de găină, sărmăluţele, cozonacii, plăcintele de casă şi multe alte bunătăţi, sunt toate preparate în gospodăria proprie.

Vei avea șansa să guști din murături, zacuscă și afumături pentru a întregi festinul, iar la desert te vei delecta cu colaci, cozonaci, gemuri și compoturi de casă.

Vinuri demne de tratamentul regal îți vor completa masa, căci nu există o masă tradițională de Paști fără un vin de soi.

Astăzi, multe familii optează pentru o masă de Paști la restaurant care ține pasul cu cerințele sărbătorii și oferă pe lângă bucate alese o ofertă de Paste sub forma unui coș cu bunătăți tradiționale chiar de la ferma proprie. Cocoșu’ Roșu îți oferă cu drag drob de miel, pască, ouă roșii, cozonac, cârnați, sărmăluțe și alte bunătăți pentru plăcerea și gustul fiecăruia.

Poti opta pentru o oferta de Paste pentru familia ta, iar coșul cu diferite bucate alese să fie savurat în confortul casei tale.

Tradiții de Paște

Cu această ocazie specială, familia se strânge în jurul mesei îmbelșugate, aceasta având o semnificație ritualică. Oamenii poartă haine noi la masă, aducând un omagiu acestei sărbători, iar bucatele traditionale cu specific românesc umplu masa.

Rezervă-ți acum o masă de sărbătoare pentru tine și familia ta, iar Restaurantul Cocoșu’ Roșu va avea grijă ca toate cerințele de siguranță în pandemie să fie respectate, iar atmosfera de sărbătoare și mâncărurile alese sa te conducă spre o satisfacție gastronomică maximă.