Alegerea preferată a șoferilor – anvelope iarnă Nokian WR D4 205 55 r16

O data cu venirea iernii, anvelopele de vara sunt lasate in garaj ori in spatii de depozitare speciale, locul lor fiind luat de anvelopele de iarna. Este o decizie importanta deoarece alegerea cauciucurilor de iarna potrivite ofera siguranta in trafic si scade, semnificativ, riscul producerii de accidente.

Soferii cu experienta aleg anvelope iarna Nokian 205 55 r16 deoarece acestea sunt anvelope premium, extrem de versatile, ce ofera un sofat echilibrat, indiferent daca vorbim despre un carosabil umed ori inghetat.

Cand am nevoie de anvelope Nokian WR D4 205 55 R16 91H?

Ca sa stii cand ai nevoie de anvelope iarna Nokian WR D4 205 55 R16 91H trebuie sa cunosti, in primul rand, semnificatia indicatorilor ce se regasesc in cadrul denumirii. Sa le analizam pe rand:

Verifica anvelopele recomandate pentru masina ta fie in cartea tehnica, fie pe flancul anvelopelor folosite in prezent.

Care sunt avantajele oferite de anvelopele Nokian WR D4 205 55 R16?

In momentul in care alegi anvelope iarna Nokian 205 55 R16 te bucuri de numeroase avantaje.

In primul rand, trebuie sa stii ca ele au fost proiectate special pentru a fi un ajutor de incredere atunci cand pleci la drum, cu masina, in perioada anotimpului rece. Producatorul, de origine finlandeza, este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de anvelope de iarna.

Astfel, daca alegi anovelope Nokian 205 55 r16 iarna beneficiezi de garantia faptul ca vei putea stapani masinii chiar si atunci cand circuli pe sosele alunecoase. Cu ele poti pune la incercare stabilitatea masinii si vei iesi victorios.

De asemenea, asa cum iti spuneam si initial, soferii cu experienta si specialistii auto recomanda alegerea modelului anvelope iarna Nokian 205 55 R16 datorita caracteristicilor speciale. Canelurile acestor anvelope sunt desenate cu precizie. Producatorul finlandez de anvelope a folosit tehnologia moderna tocmai pentru a oferi conducatorilor auto care pun accent pe calitate una dintre cele mai sigure anvelope de iarna. Mai ales in conditii de polei si gheata, poti frana si lua virajele cu mai multa siguranta atunci cand stii ca ai anvelope de iarna pe care te poti baza. De ce? Pentru ca o aderenta deosebita, chiar si in cazul unui carosabil umed, iti ofera mai multa siguranta in condus si o manevrare mai usoara a masinii.

Ce mai au, in plus, anvelopele de iarna Nokian WR D4 205 55 r16 91h? Tehnologia adoptata de Nokian, denumita Silent Sidewall, care aduce mai mult confort la volan. Materialul din care sunt realizate contine cauciuc special adaptat pentru banda de rulare. Acest cauciuc este pozitionat intre peretele lateral si banda de rulare si filteaza, cu succes, zgomotele si vibratiile exterioare. Iti va placea acest lucru deoarece ofera etanseitate si reduce nivelul de zgomot din interiorul masinii.

Prin urmare, avand in vedere ca anvelopele  Nokian WR D4 205 55 R16 sunt silentioase si comod de folosit, sunt recomandate inclusiv in situatii cand stii ca urmeaza sa ai de parcurs drumuri lungi, indiferent cat de dure sunt conditiile de iarna.

Rezistente si practice, cu siguranta aceste anvelope sunt o investitie ideala, care iti garanteaza ca vei putea conduce, in siguranta, indiferent daca te afli pe un carosabil umed sau acoperit cu gheata ori zapada. Rezonezi cu aceasta idee, nu? Atunci comanda-le chiar acum!