ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Aproape 1000 de detinuti de la Penitenciarul Poarta Alba au votat

Alegeri Europarlamentare 2014

Un numar de 46 de persoane aflate in arestul Politiei Judetene Constanta si alte trei persoane arestate la domiciliu au VOTAT, duminica, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, in timp ce la Penitenciarul Poarta Alba si-au exprimat acest drept aproape 1.000 de DETINUTI, intre care Cristian Borcea si Victor Becali, informeaza Mediafax.

Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, a declarat ca in judet sunt 31 de persoane aflate in AREST la DOMICILIU, dintre care trei au solicitat sa voteze la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE si si-au exercitat acest drept. De asemenea, au cerut sa isi exercite acest drept 46 din cele 50 de persoane cu drept de VOT aflate in ARESTUL Politiei Judetene.

Si aproximativ 1.000 de detinuti incarcerati in Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, intre care Cristian Borcea si Victor Becali, si-au exercitat dreptul la VOT, duminica, la ALEGERILE pentru Parlamentul European (PE).

Citeste si: BEC: PREZENTA LA VOT, anuntata la orele 11,30, 14,30, 17,30, 20,30 si 22,30 – LIVE TEXT PE MONDO NEWS 

“Dintr-un total de 1.295 de persoane private de libertate, cetateni romani cu drept de VOT, aflate in custodia Penitenciarului Poarta Alba, si-au exprimat intentia de VOT 987 de persoane, dintre care 636 la Penitenciarul Poarta Alba, iar 351 la Sectia exterioara Valu lui Traian”, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, Gabriel Botezan.

In Penitenciarul Poarta Alba sunt incarcerati Gigi Becali, varul acestuia, Victor Becali, si Cristian Borcea. Gigi Becali nu are drept de VOT, conform sentintei date de magistratii care au judecat dosarul sau, dar Victor Becali si Cristian Borcea au acest drept, pe care si l-au exercitat.

Citeste si: Persoanele ARESTATE PREVENTIV si cele aflate in AREST la DOMICILIU pot solicita sa VOTEZE 

In penitenciar, PROCESUL ELECTORAL s-a desfasurat in zone special amenajate in incinta locurilor de detinere, unde reprezentantii COMISIILOR ELECTORALE locale au instalat URNELE MOBILE.

Sursa foto: Mediafax