ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Peste 18.500 de sectii de votare vor fi organizate pe teritoriul national

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit numerotarea celor 18.532 de sectii de votare care vor fi organizate pe teritoriul national pentru alegerile europarlamentare, informeaza un comunicat al Guvernului.

Guvernul a primit miercuri in sedinta saptamanala o informare privind stadiul pregatirii alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European din luna mai a acestui an.

Vezi aici cu cine va vota Basescu la alegerile europarlamentare

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: “Pana la termenul de 10 aprilie, au fost tiparite listele electorale permanente. (…) De asemenea, s-a stabilit necesarul de stampile cu mentiunea Votat. Pana la 25 aprilie 2014 vor fi aduse la cunostinta publica delimitarea si numerotarea fiecarei sectii de votare din tara”, precizeaza sursa citata.

Totodata, pana la 25 aprilie, urmeaza sa fie comunicate de catre Ministerul Afacerilor Externe datele corespunzatoare numarului de sectii de votare ce vor fi organizate in strainatate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: De asemenea, 16 aprilie este data limita pana la care se vor solutiona toate contestatiile, astfel incat sa fie stabilite candidaturile definitive.