ALEGERI FRF: Adrian Porumboiu stie cine va fi noul sef al fotbalului romanesc

Adrian Porumboiu, fostul finantator al echipei FC Vaslui, stie deja cine va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) care vor avea loc in data de 5 martie. Fostul arbitru international a dezvaluit numele castigatorului intr-un interviu acordat Ziare.com.

Fostul patron al celor de la FC Vaslui a declarat ca e sigur ca noul presedinte al FRF va fi Gica Popescu. “Nu am un favorit anume, dar sunt sigur ca Gica Popescu va castiga detasat”, a spus Adrian Porumboiu pentru Ziare.com.

Adrian Porumboiu a explicat si de ce nu si-a depus candidatura pentru sefia FRF, desi in toamna anului trecut era decis s-o faca: “Timpul e cel mai indarjit adversar pentru toti”.

Citeste si: ALEGERI FRF: Putem pierde organizarea EURO 2020 din cauza unui candidat 

Referitor la mandatul de 24 de ani al lui Mircea Sandu, seful vasluienilor spune: “Cu ce ramanem? Hmmm… Mai trag un pic de timp. Intelegeti dumneavoastra”.

Alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal sunt programate miercuri dimineata, in cursa fiind angrenati sase candidati: Gica Popescu, Razvan Burleanu, Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu.

Sursa foto: prosport.ro