ALEGERI FRF: Adunarea Generala ar putea fi amanata. Ce candidati surpriza urmeaza sa apara

Condamnarea lui Gica Popescu a dat peste cap alegerile de miercuri pentru sefia FRF. Dintre cei cinci candidati ramasi in cursa, specialistii il crediteaza pe Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, ca fiind cel care are cele mai mari sanse sa castige. Totusi, alegerile FRF de astazi ar putea fi amanate.

Situatia alegerilor pentru postul de sef al Federatiei Romane de Fotbal se complica destul de mult odata cu arestarea principalului favorit Gica Popescu. Pe de-o parte, cei cinci candidati ramasi in cursa vor ca aceste alegeri sa aiba loc astazi, 5 martie, de cealalta parte, in cazul in care nu se intruneste 2/3 din cvorum alegerile ar putea fi amanate, initial pentru doua ore, apoi pentru o zi intreaga.

Citeste si: LPF a vandut cu 105 milioane de euro drepturile TV pentru Liga I. Vezi cu cine s-a inteles

 Potrivit ziare.com, sunt destul de multe vocile care sustin ca alegerile vor fi amanate, cel putin o luna, pentru ca Anghel Iordanescu sau Gica Hagi sa isi poata depune dosarele de candidatura.

Totusi, Mircea Sandu se pare ca doreste sa amane Adunarea Generala. In cazul in care nu va reusi, voturile lui Gica Popescu vor fi indreptate catre Gheorghe Chivorchian, sustine prosport.ro.

In prezent, pentru sefia FRF candidatea Vasile Avram, fost sef al arbitrajului romanesc si creditat cu cele mai mari sanse, Gheorghe Chivorchian (fost presedinte la  Poli Timisoara si Ceahlaul), Razvan Burleanu (presedintele Federatiei de minifotbal), Marcel Puscas (fost presedinte al Stelei) si Sorin Raducanu (fost fotbalist). Sedinta FRF va incepe la ora 10.00.

 Sursa foto: prosport.ro