ALEGERI FRF: Burleanu vrea sa blocheze accesul lui Mircea Sandu in CE al UEFA

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), si-a inceput in forta mandatul de sef al fotbalului romanesc, oficialul in varsta de 29 de ani solicitandu-i lui Adalbert Kassai demisia. In plus, mass media sportiva a dezvaluit ca urmatorul nume aflat pe lista neagra a lui Burleanu este cel al lui Anghel Iordanescu, directorul tehnic al federatiei. 

Insa aceste demiteri nu reprezinta nimic in comparatie cu lovitura de gratie pe care Razvan Burleanu se pregateste sa o aplice fostului presedinte al FRF, Mircea Sandu. Burleanu i-ar putea bloca accesul Nasului in Comitetul Executiv al UEFA, prezenta lui Mircea Sandu la forul continental fiind conditionata de obligatia de a ocupa, in continuare, o functie la federatie.

Citeste si: Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF. Primele declaratii ! 

Mircea Sandu s-a asigurat ca va fi ales in functia de presedinte de onoare al FRF, lucru care s-a intamplat in aceeasi zi cu alegerile. In ciuda acestui fapt, candidatura sa pentru un nou mandat la UEFA sta in mainile lui Razvan Burleanu iar acesta pare decis sa-i aplice o lovitura decisiva.

“O sa am o discutie cu Mircea Sandu referitor la propunerea pentru UEFA. Orice decizie pe care o va lua FRF va fi doar in interesul fotbalului”, a spus Burleanu la postul de televiziune DolceSport. Daca Federatia nu-l va sustine pe Mircea Sandu, acesta nu va putea candida pentru un al treilea mandat in Comitetul Executiv al UEFA si va ramane doar presedinte de onoare al FRF.

Potrivit mai multor surse, “Nasul”, care este bun prieten cu Michel Platini, are sanse sa ocupe chiar un post de vicepresedinte al forului de la Nyon, insa totul depinde acum de Razvan Burleanu.

Sursa foto: puterea.ro