Alegeri FRF: Gică Hagi a dezvăluit cine este favoritul său și de ce

Alegeri FRF. Gică Hagi îl susține total pe Ionuț Lupescu pentru câștigarea președinției FRF. Cu o săptămână înaintea alegerilor de la FRF, Hagi spune că doar cu Ionuț Lupescu în fruntea fotbalului românesc, lucrurile se vor schimba.

,,Când vorbim de alegeri, când am în fața mea un fost coleg de nivelul lui Ionuț Lupescu, de valoarea lui, de experiența lui trăită în fotbal, ar fi culmea dacă aș gândi altceva. Îi doresc să câștige! Are o muncă foarte grea de făcut, dar, dacă el a reușit să ne strângă pe noi toți, toate generațiile, să fim împreună în acel moment (n.r. lansarea candidaturii), eu cred că e capabil,, a declarat Gică Hagi.

,,Noi, cluburile, formăm jucători, loturile naționale doar selectează. Federația trebuie să ne sprijine din toate punctele de vedere. Noi, cluburile, trebuie să avem sprijin. Deocamdată, avem doar acest parteneriat. Ca noi să furnizăm jucători la federație, atât. Restul, nu văd sprijinul.,, a mai spus Hagi.

 ,,România e obișnuită cu performanțe foarte mari, mai ales cei din generația mea, sau cei care sunt mai mari ca mine, și ceilalți care au crescut cu noi. Eu cred că știu ce înseamnă să faci sport. E un segment social important al societății românești. Dacă vrem să mai avem mândria noastră, orgoliul nostru de a concura cu cei de afară… Eu îl am, ceilalți îl au, și Ionuț îl are. E rușinos unde am ajuns. Nu putem să acceptăm, cel puțin eu, care am fost un lider, căpitan, nu accept niciodată că un spaniol, un italian sau un englez e mai bun ca noi. Niciodată n-o să accept acest lucru.,,, a conchis Gică Hagi.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie.

Sursa foto: prosport