ALEGERI FRF: Marcel Puscas a fost implicat intr-un dosar penal

In fiecare zi apar informatii noi despre preacuratii si neprihanitii candidati la sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF), rand pe rand, Gica Popescu, Vasile Avram, Razvan Burleanu si Marcel Puscas revenind in atentie, insa nu gratie unor proiecte viabile pentru fotbalul romanesc, ci pentru lucruri mai mult sau mai putin curate la care au luat parte.

Marcel Puscas este ultimul care se inscrie pe aceasta lista scurta si nu prea onorabila a candidatilor pentru FRF care au avut, la un moment dat, probleme cu legea. In cee ce il priveste pe fostul fotbalist, situatia este oarecum similara cu aceea a lui Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal rugandu-l pe presedintele Traian Basescu sa vegheze asupra scrutinului din data de 5 martie de frica unor interventii pe linie politica, insa a omis sa ne spuna si despre afacerile facute in nume personal dar sub acoperirea institutiei in fruntea careia se afla.

Citeste si: ALEGERI FRF: Razvan Burleanu a facut afaceri personale in numele FR de Minifotbal 

“Suntem singura tara din lume care permite unei persoane condamnate sa candideze la sefia Federatiei” a fost una din replicile predilecte ale campaniei lui Puscas, cu trimitere la implicarea lui Gica Popescu in Dosarul Transferurilor, insa Marcel Puscas a uitat ca si el a facut parte dintr-un dosar penal in dubla postura de invinuit si apoi de martor, informeaza Gazeta Sporturilor. 

Dan Diaconescu ar fi solicitat 340.000 de euro lui Petre Tardea pentru ca OTV sa nu declanseze o ancheta jurnalistica tintita asupra afacerilor sale. Printre martori a fost si Puscas, care initial nu a confirmat santajul. Pus sub invinuire pentru marturie mincinoasa, dupa cum a scris si Romania Libera in octombrie 2010, fostul fotbalist a revenit asupra declaratiei, aminteste Gazeta Sporturilor.

Citeste si: ALEGERI FRF: Vicepremierul Oprea apeleaza la amenintari in campania de sustinere a lui Gica Popescu 

Conform interceptarilor, Puscas ar fi aflat de santaj de la Sorin Micula, asociat al lui Tardea, si l-ar fi sfatuit pe Micula sa plateasca suma ceruta de Diaconescu “pentru ca Dan e baiat bun, are si el nevoie de bani”, mai arata sursa mentionata.

Sursa foto: realitatea.net