ALEGERI FRF: Principalul favorit este atacat din toate partile de contracandidati

Pana la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) au mai ramas mai putin de 24 de ore, insa acest lucru nu a impiedicat majoritatea candidatilor sa il atace pe cel care este considerat principalul favorit al acestui scrutin, fostul international Gica Popescu.

In ciuda faptului ca fiecare are destule bile negre in CV, Vasile Avram si Marcel Puscas au fost cei care au fost cei mai virulenti la adresa fostului capitan al nationalei Romaniei.

“In ultimii ani, au incercat anumite persoane sa ma denigreze, spunand ca, vezi-Doamne, am facut parte din structurile Securitatii. Am cerut la CNSAS sa verifice dosarul, sa se vada daca am fost colaborator, daca am turnat, asa cum au turnat la Securitate chiar si unii dintre candidatii la presedintie. A aparut cum ca unii ca unii dintre candidati si-au turnat colegii. Cine… Gica Popescu, nu?”, a declarat Avram la postul de televiziune DolceSport.

Citeste si: ALEGERI FRF: Toate alegerile de dupa revolutie au fost trucate ! Vezi cine sustine acest lucru

“Va garantez ca Popescu nu trece de 70 de voturi, Avram ar putea avea cam 60, iar eu cam 50. Sa vedem totusi daca Popescu va mai conta incepind de miercuri. Daca FRF va sfida justitia, in cazul unei condamnari a lui Popescu, in minutul urmator, decizia se va schimba in executare. Asa spune articolul 288 din noul cod penal”, a sustinut si Marcel Puscas la postul Radio GSP.

In zilele anterioare, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu au trimis, la randul lor, o serie de sageti otravite catre protejatul actualului presedinte al FRF.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRf sunt programate pentru ziua de miercuri, 5 martie, pentru sefia fotbalului autohton luptandu-se: Gica Popescu, Marcel Puscas, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.

Sursa foto: sport.ro