ALEGERI FRF: Putem pierde organizarea EURO 2020 din cauza unui candidat

Algerile pentru sefia FRF ar putea dauna imaginii Romaniei la UEFA si, implicit, tara noastra ar putea pierde organizarea unor partide in cadrul EURO 2020.

UEFA a descoperit, conform lui Ionut Lupescu, fostul director general al FRF, care in prezent este conducator in structurile UEFA, ca in perspectiva alegerilor de la Federatie se petrec lucruri nu tocmai curate. Acest fapt poate lasa Romania fara organizarea Campionatului European din 2020. “Din pacate, sunt semnale clare ca nu stiu ce ministru umbla cu un candidat de mana prin tara. Acest lucru nu face bine, mai ales ca Romania doreste sa aiba un oras participant la EURO 2020. Cei din Federatie ar trebui sa aiba grija si sa demonstreze lumii intregi ca se pot face alegeri libere pentru ca altfel ar fi o pata de imagine”, a spus Lupescu la Dolce Sport.

Citeste si: ALEGERI FRF: Marcel Puscas a fost implicat intr-un dosar penal 

Din acest motiv, Lupescu trage un semnal de alarma si solicita ca alegerile sa fie libere. “Forurile internationale doresc in aceste alegeri sa fie un vot democratic, un vot liber. Vreau ca Federatia tarii mele sa demonstreze ca poate sa organizeze o alegere democratica si libera, fara o implicare din exterior”, a mai spus Lupescu.

Alegerile de la Federatia Romana de Fotbal sunt programate pe 5 martie.