ALEGERI FRF: Razvan Burleanu a facut afaceri personale in numele FR de Minifotbal

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal (FRF), si-a folosit din plin functia actuala pentru a face loc afacerilor personale pe care le detine in domeniul bazelor sportive, informeaza Rise Project. 

Citeste si: ALEGERI FRF: Un candidat a apelat la presedintele Traian Basescu. Afla ce i-a solicitat 

Conform sursei citate, firma lui Razvan Burleanu, Lider Sport, are in concesiune, in momentul de fata, doua terenuri primite de la primariile din Onesti si Ploiesti. Pentru a convinge primariile din cele doua orase sa scoata la licitatie terenurile respective, Burleanu a facut lobby in numele Federatiei de Minifotbal din Romania (FMR).

Citeste si: ALEGERI FRF: VICEPREMIERUL OPREA APELEAZA LA AMENINTARI IN CAMPANIA DE SUSTINERE A LUI GICA POPESCU

Ulterior, presedintele federatiei de Minifotbal s-a prezentat la cele doua licitatii cu firma sa personala. Si la Onesti, si la Ploiesti, Lider Sport a castigat concursul de oferte dupa ce a licitat cu pretul minim.

Dovezile si toate afacerile facute de candidatul “onest” Razvan Burleanu, omul care cerea interventia presedintelui Basescu la alegerile pentru sefia FRF de frica presiunilor politice le poti citi AICI.

Sursa foto: sptfm.ro