Alegeri FRF: S-a aflat câștigătorul bătăliei cu trei zile înaintea scrutinului

Alegeri FRF. Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu sunt principalii candidați la cea mai înaltă funcție de la ”Casa Fotbalului”. Cu doar trei zile înaintea alegerilor pentru președinția FRF se cunoaște deja numele câștigătorului, notează cancan.ro.

Cu trei zile înaintea mult-așteptatului scrutin de la FRF, unul dintre cei mai importanți oameni de pe scena fotbalistică, medicul care, în trecut, i-a tratat pe Daniel Prodan, Gheorghe Popescu, Gică Hagi, componenții Generației de Aur, a făcut o mărturisire uluitoare despre alegerile ce urmează să aibă loc și despre posibilul nou șef de la ”Casa Fotbalului”.

”Tuturor celor care sunt alături de actualul președinte de la FRF și care cred că el mai are șanse la încă un mandat, le spun sincer că au pariat pe un cal mort. Răzvan Burleanu a pierdut alegerile”, a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei.

Citește și: ALEGERI FRF. UN CANDIDAT DETONEAZĂ BOMBA: ALEGERILE SUNT ILEGALE! O SĂ LE CONTEST ŞI LA NATO, LA FBI, LA FIFA, LA UEFA!

Mai mult decât atât, o sursă bine informată din interiorul Federației Române de Fotbal a mărturisit pentru cancan.ro, că actualul președinte al FRF s-ar pregăti să ofere o ultimă ”lovitură” fotbalului românesc.

Conform sursei citate, Răzvan Burleanu ar intenționa ca FRF să propună membrilor afiliați, înaintea votului pentru președinție, să voteze și pentru dezafilierea centrelor de excelență, iar, în felul acesta, din contabilitatea Federației ar dispărea aproximativ două milioane de euro.

Sursa foto: sport