ALEGERI FRF: Vicepremierul Oprea apeleaza la amenintari in campania de sustinere a lui Gica Popescu

Vicepremierul Gabriel Oprea ar apela in culise la amenintari in campania de sustinere a lui Gica Popescu, informeaza surse ale Gazetei Sporturilor.

Potrivit sursei citate, vicepremierul Gabriel Oprea, amic de o viata cu Anghel Iordanescu si seful candidaturii pentru Euro 2020, ar fi purtat o serie de discutii dure in teritoriu cu primarii din marile orase, care sunt capabili sa stranga voturile din judet in favoarea lui Popescu.

“Oprea a impartit semnale brutale in tara, sugerand ca e dispus inclusiv sa taie din finantarile pentru bugetele locale in mari orase, daca edilii nu se implica in mod activ in coagularea voturilor pentru Popescu!”, spun surse GSP.

Citeste si: Gica Popescu este la pamant! Fostul international sta cu chirie intr-un bloc de pe soseaua Nordului 

Pe final de campanie, in staff-ul lui Popescu se pare ca ar exista o tensiune teribila. Iar semnalele vin dinspre conexiunile cu lumea politica intretinute in culise. “Gica e disperat ca Ponta nu-i mai raspunde la telefon de vreo doua saptamani, desi obisnuiau sa discute des. Asta l-a pus pe ganduri pe Popescu. Imprastie nervi si panica in randul intregii echipe de campanie! Cu atat mai mult cu cat urmeaza si sentinta din Dosarul Transferurilor, de care depinde viitorul lui”, mai arata sursele Gazetei Sporturilor.

“Timite semnale clare, anuntind ca daca lucrurile nu vor sta cum trebuie, se va merge pana la taierea finantarilor de la buget pentru acele orase, chiar pana la nivelul subventiilor pentru caldura!”, explica oameni din administratia locala, conform singurului cotidian de sport din Romania.

Alegerile la sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) vor avea loc in data de 5 martie la care vor candida 6 oameni din fotbalul autohton: Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Gica Popescu, Marcel Puscas si Sorin Raducanu.

Sursa foto: sport.ro