ALEGERI LOCALE 2016: AFISELE lui MARIAN OANCEA, candidat la PRIMARIA SNAGOV, sunt ILEGALE

Conform jurnalistilor de la EuropaliberadeSnagov primarul in functie, MARIAN OANCEA (foto), cel care candideaza pentru un nou mandat la PRIMARIA SNAGOV, beneficiaza de AFISE ELECTORALE ILEGALE.

“Primul lucru cu care as vrea sa incep in aceasta seara este acela ca voi face si sesizare la AEP, dar si la Politie pentru incalcarea legii electorale din partea canidatului OANCEA MARIAN in ceea ce priveste afisajul. Pentru ca legea spune in urmatorul fel: vor fi afisate urmatoarelen elemente: cine a comandat afisul, mandatarul, furnizorul si tirajul. Asa cum bine se poate observa si v-am aratat ca sa-l vedeti, in cazul candidatului OANCEA MARIAN, LIPSESTE EXACT CINE A COMANDAT AFISUL, ceea ce nu ar fi exclus ca aceste afise sa fie facute din bani publici, sa fie comandate pe Primaria Snagov.

CITESTE SI: ALEGERI LOCALE 2016: CAMPANIE CU PUMNI SI PICIOARE PENTRU PRIMARIA SNAGOV

Un al doilea element pentru care voi sesiza AEP-ul, dar si Politia, deopotriva sa faca o ancheta in acest sens este cea legata de faptul ca toate panourile de reclama fusesera inchiriate de Primaria Snagov inca din luna februarie a acestui an. Din informatiile pe care le avem de la Mistic Media, cea care se ocupa de afisajul stradal in Snagov, 12 panouri mari de afisaj fusesera cumparate, bineinteles ca din bani publici, pe Primaria Snagov, apropo de unde sunt banii dvs. din taxe si impozite stimati cetateni! Ba chiar mai mult decat atat, acum, ca se cunoaste aspectul ca NU este voie cu panouri electorale, dl. primar cel ce nu exista s-a hotarat sa puna totusi afise marete cu… realizarile PRIMARIEI SNAGOV! Serios? Nicio problema, eu sesizez si AEP-ul in acest sens, si Politia, sa vedem in ce conditii si pentru ce au fost achizitionate 12 panouri publicitare mari din banii Primariei Snagov, pentru CA DISCUTAM, DINCOLO DE INCALCAREA LEGII ELECTORALE AICI, INCLUSIV DESPRE DELAPIDARE PE FATA. Alt dosar penal, sa fie aplicata si o amenda si sa se descurce cel ce nu exista.

Stimati cetateni, va rog sa retineti: afisele candidatului MARIAN OANCEA NU intrunesc conditiile prevazute de lege, nefiind precizat cine anume le-a comandat, cel mai probabil domnul primar batandu-si joc de banii dvs., pe Primaria Snagov, iar in batjocorirea legii si a banului public, acelasi domn a achizitionat si 12 panouri publicitare mari din banii Primariei Snagov, crezand ca poate sa-si puna acolo reclama electorala, acum, ca a aflat ca nu se poate, pune… maretele realizari ale PRIMARIEI SNAGOV, deci tot reclama mascata din bani publici.

Un alt element de care as vrea sa se tina cont, despre care am auzit si voi incerca sa adun si probe este acela ca AR PREGATI MITA ELECTORALA. Oameni buni, nu riscati! Cum v-a dat un leu sa-l votati pe cel ce nu exista, personal sau prin intermediul vreunui om de-al lui, cum anuntati Politia, ca jur ca daca aflu dupa aia nu ne mai jucam!”, noteaza jurnalistii de la sursa citata.

Sursa text: europaliberadesnagov