ALEGERI LOCALE 2016: DOSAR PENAL pentru PRESEDINTELE unei SECTII de VOTARE

Politistii au deschis dosar penal pentru neglijenta in serviciu dupa ce presedintele unei sectii de votare din orasul Medgidia, judetul Constanta, a plecat sambata seara acasa cu o stampila de vot, aducand-o la sectie duminica dimineata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Politistii din orasul Medgidia au fost sesizati, duminica dimineata, de un membru al Biroului Electoral Judetean cu privire la faptul ca presedintele sectiei nr.252 din oras ar fi plecat acasa, sambata seara, cu o stampila de vot asupra lui.

Potrivit surselor citate, oamenii legii au dechis un dosar penal iar presedintele, o femeie, este cercetat pentru posibila fapta de neglijenta in serviciu. Femeia a adus stampila inapoi la sectia de votare duminica dimineata.

Este cel de-al doilea incident major inregistrat la sectiile de votare din tara, dupa cel de la Vernesti, judetul Buzau, unde, duminica dimineata, a fost suspendat procesul de vot la toate cele sapte sectii din comuna dupa ce s-a descoperit ca buletinele de vot erau tiparite gresit.

Sursa foto: realitatea