ALEGERI LOCALE 2016: Mesajul lui DACIAN CIOLOS pentru ALEGATORI

Premierul DACIAN CIOLOS a lansat, vineri, un mesaj pentru alegatori, fiind prima zi de CAMPANIE ELECTORALA, prin care si-a exprimat speranta ca acestia sa trateze cu responsabilitate ALEGERILE LOCALE si sa-i voteze pe cei in care au intr-adevar incredere, informeaza Newsro.

“Lansez si un mesaj pentru ca suntem in CAMPANIE ELECTORALA si sper ca locuitorii comunitatilor locale, ai comunelor, ai oraselor sa trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri. (…) Trebuie sa aleaga oamenii in care intr-adevar au incredere si oameni carora sa le dea prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locala atat cu Guvernul, cat si cu mediul economic, pentru ca dezvoltarea unei comunitati nu se face doar cu bani de Guvern, se face si cu investitii si aici, cel putin Guvernul pe care il conduc, va da tot concursul pentru a atrage si investitii romanesti sau straine, dar asta presupune si o implicare a colectivitatilor locale”, a afirmat DACIAN CIOLOS, potrivit sursei citate.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS ATENTIONEAZA CETATENII INAINTEA CAMPANIEI ELECTORALE. UPDATE

Premierul DACIAN CIOLOS a precizat ca dezvoltarea locala inseamna mai mult decat compensatii, inseamna si o viziune la nivel local. “Sper sa vedem aceasta viziune cat mai bine definita dupa alegeri”, a mai spus premierul.

Vineri, la ora 00:00, a inceput CAMPANIA ELECTORALA pentru ALEGERILE LOCALE din 5 iunie.

Sursa foto: realitatea