Alegeri LPF: Dumitru Dragomir vs Gino Iorgulescu. UPDATE

Alegerile pentru presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au loc, joi, la sediul institutiei, la vot urmand a participa toate cele 18 echipe din Liga 1. Mondo News va transmite in timp real rezultatele alegerilor de la LPF.

Cei doi candidati la sefia LPF sunt Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu. Prosport scrie ca Gino Iorgulescu ar avea un avantaj considerabil in fata lui Dumitru Dragomir si am putea asista la o adevarata bomba: schimbarea sefului de la Liga.

Dumitru Dragomir a ajuns la Liga in jurul orei 10.00 si a recunoscut ca are emotii. “Cum naiba sa n-am emotii?”.

Gino Iorgulescu a ajuns si el la sediul LPF cu putin inainte de ora 12, insa el a declarat ca nu are emotii, deoarece a mai pierdut o data.

“N-am emotii. Am mai pierdut odata, asa ca n-am de ce sa am emotii. Sper ca alegerile sa se desfasoare corect”, a spus Gino Iorgulescu.

Dumitru Dragomir are 67 de ani si conduce Liga Profesionista de Fotbal de 17 ani. Inainte de a fi sef la LPF a ocupat functia de vicepresedinte, in mandatul lui Mircea Anghelescu. A fost reales de trei ori (2000, 2005 si 2009).

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Dragomir si Iorgulescu au mai fost adversari in lupta pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5.

Foto: Realitatea TV