ALEGERI LPF: Veste excelenta primita de GINO IORGULESCU

ALEGERI LPF. GINO IORGULESCU va fi si este presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat fostul avocat al LPF, Catalin Ciubota, mana dreapta a lui Dumitru Dragomir. Recent, Curtea de Apel Bucuresti a decis sa nu-l valideze pe Iorgulescu in functie.

ALEGERI LPF. In opinia lui Ciubota este doar o chestiune de timp pana ce cazul lui GINO IORGULESCU va fi rezolvat.

“In mod cert, GINO IORGULESCU este presedintele Ligii. E doar o chestiune de timp ca noul presedinte sa se inregistreze in conditii legale, fara niciun fel de probleme. E doar o intampinare cauzata de mici probleme legislative. Juristii LPF le vor rezolva”, a mentionat Ciubota, potrivit ziare.com.

Citeste si: REACTIE FRF DUPA DECIZIA DE NEVALIDARE A LUI RAZVAN BURLEANU IN FUNCTIA DE PRESEDINTE

ALEGERI LPF. Totoda, Ciubota a infirmat si varianta repetarii ALEGERILOR, aparuta imediat dupa decizia Curtii de Apel.

“Problema nu este mare, deoarece o terta persoana nu se poate substitui Adunarii Generale. Cazul de la Liga este total diferit fata de cel de la Federatie”.

Curtea de Apel a admis apelul clubului Universitatea Craiova si nu l-a validat pe GINO IORGULESCU in functia de presedinte. Astfel, ar exista posibilitatea ca ALEGERILE de la LIGA sa se repete.

 Modificarile inscrise de Liga Profesionista de Fotbal privind organigrama nu au fost acceptate de Curtea de Apel, iar Gino Iorgulescu nu este, cel putin momentan, presedintele forului.

Sursa foto: fanatik.ro