ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Cum vede liderul liberal ILIE BOLOJAN viitorul Guvern

Secretarul general al PNL ILIE BOLOJAN a declarat miercuri, raspunzand unei intrebari, ca, in cazul in care trebuie formata o majoritate dupa ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 DECEMBRIE, liberalii ar putea sustine un viitor guvern impreuna cu USR si chiar cu UDMR, el adaugand ca nu poate face “alte ipoteze legate de coalitii” pana nu vede rezultatele, informeaza News.ro.

“In cazul in care rezultatul alegerilor parlamentare va impune sustinerea unui guvern de catre mai multe partide, personal vad o sustinere fezabila impreuna cu USR. In aritmetica unui consiliu local si a unui Parlament trebuie sa existe o majoritate, trebuie vazut ce rezulta de la alegeri si atunci sigur se poate discuta. Eu nu pot sa fac alte ipoteze legate de coalitii pana nu vedem care este rezultatul votului”, a afirmat Bolojan miercuri, la lansarea candidatilor PNL Constanta.

Intrebat daca UDMR ar putea intra intr-o asemenea ecuatie, secretarul general al PNL a raspuns afirmativ, precizand ca nu mai doreste sa faca alte comentarii privind aceasta chestiune.

Sursa foto: pnl