ALEGERI PARLAMENTARE 2016: INDEMNUL ambasadorului SUA pentru ALEGATORI

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, i-a indemnat pe romani sa mearga la vot pe 11 decembrie, adaugand ca spera sa se voteze pentru o guvernare care “se bazeaza pe competenta si care are integritate”. Hans Klemm spune ca Romania “este parte a democratiei”, iar pentru ca democratia “sa infloreasca” depinde de participarea cetatenilor in guvernare, acest lucru fiind posibil prin exercitarea dreptului la vot, informeaza News.ro.

“Ma adresez dumneavoastra, ca cetateni ai Romaniei, care pe 11 decembrie vor merge la vot. Romania este parte a democratiei, la fel ca Statele Unite ale Americii, iar ca democratia sa infloreasca depinde de participarea cetatenilor in guvernare. Cea mai simpla cale de a lua parte la guvernare, la crearea unui guvern competent si integru este de a merge la vot. Asa ca, va rog sa va exercitati dreptul si sa votati pe 11 decembrie”, le-a spus ambasadorul Statelor Unite studentilor craioveni.

El a adaugat ca romanii ar trebui sa isi indrepte votul pentru o guvernare “care are integritate”: “E foarte important pentru Romania sa voteze pe 11 decembrie si speranta mea este sa voteze pentru o guvernare care se bazeaza pe competenta si care are integritate”, a incheiat Hans Klemm.

Sursa foto: realitatea