ALEGERI PARLAMENTARE 2016: NICUSOR DAN este “faultat” de PRIMARII de SECTOR

NICUSOR DAN a anuntat ca USR a fost somata de Politia Locala Sector 3 sa ridice de pe strada toate corturile amenajate pentru strangerea semnaturilor necesare participarii la ALEGERILE PARLAMENTARE din 11 decembrie, pe motiv ca nu ar avea toate actele in regula.

Liderul USR a explicat pe Facebook ca au fost intreprinse toate demersurile necesare, insa primariile de sector nu au raspuns la solicitari. “Acum doua luni am solicitat primarului Firea aprobare de corturi pentru strangerea de semnaturi. Acum o luna ne-a trimis la primariile de sector. Am redepus solicitarile la toate sectoarele. Primaria Sectorului 1 ne cere inca detalii despre cum sa fie corturile. Primaria Sectorului 3 nu a raspuns inca, dar Politia Locala Sector 3 ne someaza sa ridicam corturile”, a scris pe Facebook NICUSOR DAN, noteaza Ziare.com.

NICUSOR DAN a postat si o copie a somatiei prin care USR este anuntata ca trebuie ca pana la data de 26 octombrie sa prezinte la un anumit birou din primarie certificatul de urbanism si autorizatiile de construire pentru toate corturile deja amplasate pe raza sectorului 3.

USR are probleme si in sectorul 1, pentru ca primarul Daniel Tudorache ii cere acte suplimentare pentru amplasarea corturilor, cum ar fi un “proiect intocmit de catre un arhitect sau alta persoana autorizata, care va cuprinde: Foto color situatie initiala + Foto color situatie propusa pentru fiecare amplasament; memorie tehnic, schita color cu dimensiuni (2 exemplare). “

Disputa intervine in conditiile in care USR a anuntat luni ca a strans cele 200.000 de semnaturi necesare pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Totusi, strangerea de semnaturi continua, in paralel cu verificarea celor deja obtinute pana acum, care trebuie sa respecte anumite conditii legale. USR vrea sa se asigure ca nu rateaza inscrierea in competitia electorala din cauza ca listele de semnaturi au deficiente.

Sursa foto: rfi