ALEGERI PARLAMENTARE 2016: NICUSOR DAN stie care sunt optiunile de PREMIER

Presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) NICUSOR DAN a declarat miercuri ca la ALEGERILE PARLAMENTARE din decembrie 2016 romanii au de ales intre a il avea premier pe DACIAN CIOLOS sau pe LIVIU DRAGNEA, intre “o teleormanizare a Romaniei si o Romanie moderna”, informeaza Hotnews.ro.

“Premierul Romaniei dupa alegerile din decembrie va fi Dacian Ciolos sau Liviu Dragnea. Asta este alegerea pe care romanii au sa o faca la alegerile din decembrie 2016. Noi consideram ca ar fi un dezastru ca in urma alegerilor premierul sa fie domnul Dragnea, nu doar ca ar fi rusinos – singura tara din UE condusa de un condamnat penal, mai important – guvernare nationala sau locala a PSD este legata de saracie. Saracia este strans legata de baronizarea judetelor din Romania. Dl Dragnea este cel mai bun exemplu pentru acest fenomen – conduce cel mai sarac judet din Romania in timp ce averea dlui a continuat sa creasca in paralel. Avem o alegere intre o teleormanizare a Romaniei si o Romanie moderna europeana, intre saracie si un drum catre prosperitate si normalitate” a afirmat aceasta intr-o conferinta de presa. 

Intrebat daca va sustine ministrii din actualul guvern dupa alegeri chiar daca nu au venit in USR, Nicusor Dan a raspuns: “Nu vom negocia pozitii, vom negocia exclusiv cu dacian ciolos nu vom cere locuri de minsitri, il vom lasa sa aleaga pe partea noastra de Guvern. Vom negocia exclusiv programul”.

Sursa foto: rfi