ALEGERI PARLAMENTARE 2016: PNL si-a lansat CANDIDATII in fata a 20.000 de OAMENI

PNL organizeaza, duminica, incepand cu ora 17:00, in Piata Revolutiei din Capitala, un miting pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare, dar si pentru sustinerea lui Dacian Ciolos.

UPDATE 2: Peste 20.000 de oameni au participat la mitingul Partidului National Liberal pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare desfasurat in Piata Revolutiei din Capitala. Potrivit News.ro, o parte din sustinatori au fost adusi cu autocare din teritoriu. Pe scena amplasata in piata s-au urcat candidatii PNL si membri din conducerea partidului, dar si sustinatori precum regizorul Tudor Giurgiu, iar pe un ecran pus in spatele scenei au fost transmise mesaje video de la sustinatori, printre care si Neagu Djuvara. Pe scena a urcat, spre finalul mitingului, si premierul Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru prim-ministru dupa alegerile din decembrie, care i-a incurajat pe alegatori sa iasa la vot si sa implice social, avertizand ca “lipsa implicarii naste monstri” si ca schimbarea sociala nu poate veni dinspre un lider mesianic ci trebuie inceputa la nivel individual.

UPDATE 1: PNL anunta ca premierul Dacian Ciolos va participa la mitingul de la ora 17.00, liberalii mentionand ca este prima actiune electorala de amploare a premierului. “Vreme buna de miting! Dacian Ciolos participa azi la prima sa actiune electorala de amploare, in mijlocul oamenilor. Vino si tu la ora 17.00 sa-i vezi pe cei care, impreuna cu Ciolos, pot indrepta destinul Romaniei!”, este mesajul postat de PNL pe pagina de Facebook a partidului, informeaza News.ro.

STIRE INITIALA

“Daca il sustii pe Dacian Ciolos sa conduca guvernul si dupa alegerile din 11 decembrie, vino duminica alaturi de noi la mitingul de sustinere a lui Dacian Ciolos si de lansare a candidatilor PNL si a programului de guvernare. Partidul National Liberal a fost si ramane fidel principiilor care stau la baza Platformei Romania 100 si are pentru functia de prim-ministru al guvernului rezultat dupa alegeri o optiune ferma: Dacian Ciolos.

Daca esti printre cei care nu doresc sub nicio forma un condamnat penal in fruntea guvernului, daca nu vrei ca gasca infractorilor PSD sa puna din nou mana pe putere, vino alaturi de noi duminica, 6 noiembrie, in Piata Revolutiei, sa spunem impreuna: #goCiolos #goPNL”, se arata in mesajul de pe pagina de Facebook a PNL.

La miting sunt asteptati in jur de 35.000 de sustinatori, potrivit estimarilor organizatorilor.

Iar cu toate ca premierul se afla, sambata si duminica, la Riga, la cea de-a 5-a reuniune a sefilor de guverne din statele Europei Centrale si de Est si China, el este asteptat sa participe la mitingul liberalilor, dupa ce miercuri a fost la Consiliul National al PNL.

Restrictii de trafic in Capitala

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat, in contextul mitingului, ca circulatia va fi restrictionata, duminica, intre orele 15:00 – 20:00, dupa cum urmeaza:

Pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Dem. I. Dobrescu. Se va permite traversul pe Calea Victoriei in urmatoarele intersectii: Str. Sevastopol, Str. Ghe. Manu, Bd. Dacia, Calea Grivitei (care va fi restrictionata de la intersectia cu Bd. Dacia)

Pe Str. Stirbei Voda intre Calea Victoriei si Str. Berzei. Se va permite traversul Str. Stirbei Voda in urmatoarele intersectii: Str. Popa Tatu, Str. Schitu Magureanu, Str. Lutherana, Str. I. Campineanu;

Pe Str. Dem. I. Dobrescu, intre Bd. Ghe. Magheru si Calea Victoriei;

Pe Str. Rosetti, intre Bd. Nicolae Balcescu si Calea Victoriei;

Pe Str. Episcopiei, intre Str. George Enescu si Calea Victoriei.

Defilarea participantior se va face intre orele 19:00 – 20:00.

Sursa foto: pnl