ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aristotel Cancescu, Andrei si Viorel Hrebenciuc au solicitat urna mobila in AREST

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, si fiul acestuia Andrei Hrebenciuc, aflati in arest preventiv pentru 30 de zile, la Inspectoratul Judetean de Politie, in dosarul retrocedarilor de paduri au solicitat urna mobila pentru a putea sa voteze.

In aceeasi ordine de idei, si presedintele Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu arestat preventiv pentru 30 de zile pentru fapte de coruptie, in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov a votat duminica prin intermediul urnei mobile.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Borcea si Victor Becali au votat la Poarta Alba. Gigi Becali nu are acest drept 

“Da, va confirm ca domnii Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc si Aristotel Cancescu au votat duminica. Vineri am primit cererile din partea acestora, iar duminica doua persoane din cadrul Biroului Sectiei de votare nr. 15 Brasov, unde este arondat arestul Politiei, s-au deplasat cu urna mobila de vot in arestul Politiei pentru a vota. Alaturi de acestia, alte 23 de persoane aflate in arest preventiv au facut cerere pentru a vota”, a precizat, pentru Agerpres, Ana Popa, presedintele Sectiei de votare nr.15 din municipiul Brasov. 

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Borcea si Victor Becali au votat la Poarta Alba. Gigi Becali nu are acest drept 

Sursa foto: adevarul.ro