ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Care sunt MESERIILE celor 14 candidati pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENTIALE: Cine sunt candidatii a caror mediatizare media a crescut

Sase absolventi de drept, doi economisti, doi ingineri, un profesor de fizica si unul de filozofie, un sociolog si un politolog au intrat in competitia pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Astfel, sunt absolventi ai Facultatii de Drept Victor Ponta (PSD-UNPR-PC),Elena Udrea (PMP), William Brinza (Partidul Ecologist Roman) Mircea Amaritei (Partidul Prodemo), precum si candidatii independenti Teodor Melescanu si Monica Macovei. Klaus Iohannis (ACL) si Kelemen Hunor (UDMR) sunt profesori, de fizica si, respectiv, de filozofie.

CITESTE SI: AVEREA CANDIDATILOR la PRESEDINTIE: Ce anume detine fiecare dintre PREZIDENTIABILI 

Pe buletinul de vot vor figura doi ingineri: Calin Popescu Tariceanu (independent) si Dan Diaconescu (PPDD). De asemenea, la prezidentiale candideaza doi economisti: Gheorghe Funar (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialista). Corneliu Vadim Tudor (PRM) declara ca este sociolog, iar Szilagyi Zsolt (PPMT) se prezinta ca politolog.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE: Campania electorala incepe vineri. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii la Presedintie 

Potrivit declatiilor de interese depuse la Biroul Electoral Central, majoritatea candidatilor sunt membri ai unor asociatii si fundatii, sau sunt asociati ori actionari la diverse societati comerciale.

Sursa foto: observatorulph.ro