ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. In orasul BOSTON voturile se pun intr-o cutie de CARTON! FOTO

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Situatia ROMANILOR din DIASPORA care au vrut sa isi exercite dreptul constitutional duminica a fost una dezastruoasa. Dupa numeroasele semnale negative privind organizarea defectuoasa a VOTULUI venite din principalele orase si capitale europene unde se afla comunitati puternice de ROMANI, a venit randul conationalilor nostri de peste ocean sa isi exprime nemultumirea.

UPDATE 22.25: Mihai Razvan Ungureanu prim-vicepresedinte al PDL a dezvaluit duminica seara intr-o interventie la postul B1 Tv faptul ca pe intreg teritoriul Statelor Unite au fost infiintate numai PATRU SECTII de VOTARE!

“Nici in Boston situatia nu este diferita. Aici, sectia de votare e organizata intr-un hol de trecere, la doua masute. Nu exista niciun semn care sa indice alegatorilor ca acolo pot vota. Urna de vot e o cutie de carton invelita in afise cu manastiri bucovinene si castelul Bran. 

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ROMANII de la LONDRA UMILITI la sectiile de votare 

Este vreme rea la Boston, furtuna si ploaie cu zapada. Dureaza jumatate de ora-o ora sa gasesti sectia. Pe site-ul MAE e trecuta adresa 77 Massachusets Av, dar asta e adresa MIT, una din cele mai mari facultati din lume. Intri in cladirea imensa si nimic, nimic nu e semnalizat catre sectia de vot. Daca nu ai mai votat aici o poti gasi doar din noroc.

Pe site-ul MAE ieri era trecuta la adresa sectiei de vot precizarea “cu intrare din Str Ames 21”. Imposibil de gasit acel nr 21 pe Ames si cand am intrat de pe mobil pe site-ul MAE, nu mai era precizarea respectiva.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: HAOS la sectiile de vot in DIASPORA. UPDATE VIDEO 

Pui buletinul in urna si langa tine un student isi mananca pranzul, alti doi se pupa. Romantic, vot ca in gara. I-am intrebat pe oficiali de ce nu e deloc semnalizata sectia. Raspunsul, aruncat din coltul gurii: “Mda, poate ar trebui sa punem un semn ceva la intrare”. Se vota deja de 6 ore cand am ajuns eu. Erau aproximativ 8 oameni la votare”, a povestit un roman din Boston pentru Hotnews.ro.

Sursa foto: hotnews.ro