Alegeri prezidențiale 2019. Cotele oferite de casele de pariuri pentru finala Iohannis – Dăncilă din turul II

Alegeri prezidențiale 2019. În urma turului I desfășurat duminică 10 noiembrie, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-au clasat pe primele două poziții, astfel că au ajuns în finala alegerilor prezidențiale.

Casele de pariuri oferă și de această dată cote candidaților pentru Cotroceni. Dacă înaintea primului tur Klaus Iohannis avea o cota 1.20 să fie ales, după aflarea rezultatelor situația s-a schimbat radical. Favorit clar, actualul presedinte a primit din partea bookmakerilor o cotă cuprinsă între 1.02 și 1.07 pentru un succes pe 24 noiembrie, în schimb ce Viorica Dăncilă pare să nu aibă nicio șansă – cota între 7.50 și 10!

Citește și: SUME FABULOASE DE LA STAT! CÂȚI BANI VOR LUA IOHANNIS, DĂNCILĂ, BARNA SAU KELEMEN PENTRU ALEGERILE PREZIDENȚIALE

În primul tur, Viorica Dăncilă și Dan Barna aveau cote asemănătoare, în jur de 3.50. Acum 5 ani, Klaus Iohannis a câștigat alegerile cu cota Vioricăi Dăncilă de acum. În finala din 2014, Klaus Iohannis a fost outsider (cota 5.50-7.50), iar Victor Ponta a fost cotat cu 1.10.

Sursa foto: ziare