Alegeri prezidentiale, a inceput nebunia in online: Emil Boc, candidat! Deocamdata doar pe Facebook!

Febra alegerilor prezidentiale a inceput si in mediul online. O pagina intitulata “Propun Emil Boc – Candidat la Prezidentiale 2014” a fost creata pe reteaua de socializare Facebook.

Cel care a creat pagina o descrie ca fiind un “proiect civic cu valoare de sondaj, fara nici o implicatie sau legatura politica”, fiind realizata in 30 decembrie 2013. Pana la ora publicarii acestei stiri, pagina a strans un numar de 326 de “like”-uri, dar si o serie de comentarii, unele critice, altele laudative.

Andrei Radu: “Acesti oameni au luat masuri la timp sa nu fim acum ca si grecia dar putin vor sa recunoasca”.|

Iordache Iulian: “EMIL boc(!?!?!) Presedintele ROMANIEI? Asta nu e bun nici de presedinte la asociatia de proprietari din blocul in care locuieste! Vise,taica, vise!”.

Eugen Fanache: “Este cea mai buna solutie la prezidentiale…Emil Boc…mult,mult mai buna decat Catalin Predoiu,un om asupra caruia planeaza lucruri nelamurite,umbre ale trecutului…cat priveste pe dl Boc ,il asigur de votul meu,sa dea D-zeu sa veniti la Cotroceni….va spun eu,un somer al timpurilor noastre,fara sa fiu membru PDL”.

Gabriel Aurescu: “Mda, adica hai sa-l lasam pe Basescu sa conduca in continuare… Sinistra propunere”.

Emil Boc nu si-a anuntat oficial intentia de a candida la prezidentiale, ba mai mult, a declarat in repetate randuri ca singura functie de presedinte pe care o are în gand e cea de presedinte a scarii de bloc.