ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. DAN DIACONESCU nu a putut sa VOTEZE. Afla motivul. UPDATE

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. DAN DIACONESCU, unul dintre cei 14 candidati in cursa pentru Cotroceni, s-a prezentat duminica, in jurul orei 10.35 la sectia de votare de care apartine insa acesta a fost informat de seful comisiei ca nu isi poate exercita dreptul constitutional.

UPDATE 11.00: Motivul pentru care DAN DIACONESCU nu a putut sa voteze a fost elucidat! Candidatul PP-DD s-a prezentat la o sectie de votare gresita! Prezidentiabilul a mers la o sectie de votare de la Liceul Jean Monet din sectorul 1, el fiind indrumat catre o sectie de votare din zona cartierului bucurestean Militari, acolo unde isi poate exercita dreptul constitutional conform adresei din buletin.

CITESTE SI: ROMANIA VOTEAZA, MARATON MINUT CU MINUT! Ce politicieni au votat. Date BEC privind prezenta la vot 

Indignat, candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale a declarat jurnalistilor prezenti ca inca nu a inteles foarte bine motivul pentru care nu a putut vota. “A incercat sa imi explice cate ceva doamna din Comisie, am dat si eu un telefon, dar inca nu va pot spune exact de ce nu am putut sa votez”, a declarat dezamagit DAN DIACONESCU.

CITESTE SI: INCIDENTE ELECTORALE – ALEGERI PREZIDENTIALE: Mondo News transmite LIVE TEXT incidentele din ziua alegerilor 

Sursa foto: realitatea.net